TurisMALL
powered by

Carnavalul Dunarii

Eveniment Turistic
Perioada: 06/06/2024 - 21/06/2024
Locatia: Ungaria /
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea “maretului” fluviu, avand in acelasi timp si rolul de a pastra vii cultura si traditiile populare maghiare. Se incearca astfel crearea unei legaturi intre prezent si viitor.

Atmosfera de carnaval va intregita prin diferite forme de expresie artistică: dansuri şi muzică populare, dans contemporan, muzică simfonică.

Spectacolele au loc pe ambele maluri ale Dunarii (intre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi) in locuri precum: Insula Margareta, Muzeul de Etnografie, Heritage House, Piaţa Vorosmarty.

Mai multe informatii: http://dunakarneval.hu/en/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Craciunul - Valetta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc ex..
Stiai ca?
Un bizon adult poate avea o greutate de cca. 1.000 de kg.... Cea mai inalta cascada de pe glob este cascada Angel din Venezuela. Ea are o inaltime de 979 de m....
Dictionar turistic
Baia turceasca - Baile turcesti au avut cel mai mare succes in epoca Victoriana, si au reprezentat un factor foarte important in viata oamenilor din Orientul Mijlociu, fiind nu numai un loc de curatare si relaxare, ci si unul de socializare si curatare ritualica, de purificare a sufletului. Baia turceasca ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin racirea si incalzirea controlata a sangelui. Hamam-urile dau o stare de bine, de relaxare, dilata porii si lasa o piele mai frumoasa, mai luminoasa si mai elastica. Pentru rezultate maxime baia turceasca este dotata cu sistem acustic si "cer instelat", astfel veti beneficia de melo si cromoterapie. Baile turcesti ajuta si la vindecarea unor boli, cum ar fi afectiunile respiratorii. Din cele mai vechi timpuri si pana acum, hamam-urile au primit numai cuvinte de lauda si pot fi incercate de oricine, la orice varsta.
7 recomandari