TurisMALL
powered by

Craciunul - Valetta

Eveniment Turistic
Data: 25/12/2024
Locatia: Malta / Valletta
Maltezii sunt un popor foarte credincios, astfel incat Sarbatoarea Nasterii Domnului ocupa un loc extrem de important in viata lor.

Craciunul este celebrat cu tot fastul cuvenit: au loc slujbe religoase impresionante, se canta colinde, iar altarele sunt impodobite cu flori.

Daca va aflati in perioada Craciunului in vacanta in Malta, puteti vizita si St. John’s Co-Cathedral, unde se desfasoara o procesiune religioasa aparte, avand astfel ocazia sa vedeti niste sarbatori diferite de ale noastre.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Italia  |  Franta  |  Germania  |  Austria  |  Belgia  |  Malta  | 
Stiai ca?
Peru se mai numeste si "Tara incasilor".... Zapada nu este lunecoasa in sine; frecarea (a talpilor de sanie, a schiurilor etc.) topeste particulele de la suprafata stratului, iar pelicula de apa ce apare, este cea care usureaza alunecarea....
Dictionar turistic
Lista de asteptare - Lista stabilita in ordinea de inscriere a cererilor primite dupa inchirierea tuturor locurilor disponibile intr-un mijloc de transport (tren, vapor, avion). Lista determina ordinea in care persoanele inscrise pot inlocui, daca survine cazul, calatorii care au declarat ca renunta sau care nu s-au prezentat la imbarcare.
7 recomandari