TurisMALL
powered by

Vara Romana

Eveniment Cultural
Perioada: 01/06/2024 - 31/08/2024
Locatia: Italia / Roma
"Estate romana" sau "Vara Romana" se sarbatoreste inca din anii '70. Este un termen care defineste o serie de evenimente culturale ce se desfasoara pe perioada verii la Roma.

In prezent "Estate romana" si-a diversificat domeniile vizate cuprinzand: muzica (concerte, spectacole), defilari de moda, arte (prezentari de carti), film.

Sezonul evenimentelor din cadrul "Estate romana" dureaza din iunie pana in septembrie locul de desfasurare al evenimentelor fiind atat centrul, cat cartierele periferice ale orasului.

De la an la an numarul evenimentelor culturale creste.

Mai multe detalii puteti afla accesand: http://en.estateromana.comune.roma.it/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festivalul elen
Festivalul elen se desfasoara anual in perioada iunie-septembrie. Daca in trecut vechii greci juc..
Stiai ca?
Sunt mai multe gaini decat oameni in lume?... Pe vremuri, in Egipt, barbatii si femeile foloseau creionul dermatograf negru pentru ca erau convinsi ca poate vindeca vederea slaba?...
Dictionar turistic
Time-sharing contract - O familie formata dintr-un numar precizat de persoane (de ex. 4, 6, 7, 8) cumpara un apartament dintr-un hotel anumit pentru o perioada de 7 zile (denumita unitate de time-sharing) sau mai multe (14, 21, 28 zile etc.), avand dreptul de a-l folosi, in scop personal, de a-l ceda spre folosinta unor prieteni sau rude sau de a-l inchiria unor solicitatori. Implicarea contractuala a participantilor la acest tip de proprietate se face in cadrul unui club de vacanta, al carui membru trebuie sa devina si propietarul in time-sharing.
7 recomandari