Sejur Venetia 2024 - oferte vacante si sejururi in Venetia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 6 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Piave Mestre 3*

3 nopti de la 270 euro
Stând la Hotelul Piave, vă veţi afla la numai 15 minute de mers cu autobuzul sau trenul de centrul istoric al Veneţiei. Hotelul este situat într-o zonă liniştită din Mestre şi are personal vorbitor de mai multe limbi.

Unele camere sunt situate într-o anexă aflată la 30 de metri de clădirea principală a hotelului. Toate camerele de la Hotelul Piave sunt curate, confortabile şi au aer condiţionat. La cerere, se pun la dispoziţie seifuri.

Hotelul are un bar şi un punct de internet. Recepţia este deschisă non-stop, iar personalul poate oferi hărţi şi informaţii turistice.

Hotelul Piave e
Oferta de la:  Jolly Tours

2 . Sejur Hotel Hilton Garden Inn 5*

3 nopti de la 422 euro
Fiecare dintre cele 136 de camere ale acestui hotel de 5-stele rafinat dispune de dotări superioare. Pentru ca fiecare oaspete să aibă un sejur confortabil, toate camerele sunt dotate cu uscător de păr, cinematograf intern, seif în cameră. De asemenea, veţi găsi la acest hotel şi room service, magazine în hotel, spălătorie. După o zi de lucru sau explorare, iată câteva dintre modalităţile de a vă detaşa: facilităţi sală sport/fitness. Hotelul combină serviciile de calitate cu facilităţile de ultimă oră pentru a oferi oaspeţilor un sejur memorabil. În momentul în care sunteţi gata să rezervaţi
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Centrale 3*

3 nopti de la 185 euro
Localizare:
Hotel este situat in centrul localitatii Mestre, aproape de Piata Ferretto, la 15 km de aeroportul Marco Polo, 2 km de gara si 10 km de centrul istoric al Venetiei, avand in apropiere statia autobuzului cu care ajungeti in doar cateva minute in fermecatoarea Venetia - orasul indragostitilor.

Camere:
Mobilat simplu, intr-un stil modern, acest hotel are camere confortabile cu mobila din lemn masiv, parchet si culori neutre. Cele 89 de camere sunt dotate cu: aer conditionat, ferestre termopan, uscator de par in baie, incalzire, telefon, seif (gratis), TV, baie proprie cu cada s
Oferta de la:  Z Tour , Unique Au Monde

4 . Sejur Hotel Lugano Toretta 4*

3 nopti de la 242 euro
Situat la doar 200 de metri de Gara Mestre, Hotelul Lugano se află la doar câțiva pași de o stație de autobuz care face legătura cu Veneția în 10 minute. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Restaurantul elegant servește mâncăruri tradiționale din regiunea Veneto. Micul dejun este un bufet bogat, cald și rece.

Camerele au podea cu parchet, aer condiționat și TV cu ecran plat. De asemenea, acestea au minibar, seif și baie privată cu uscător de păr.

Hotelul Lugano are decor contemporan, o recepție mare cu zonă de lectură și o sală de ședințe complet utilată. Există o parcare
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Hotel Venezia 3*

3 nopti de la 275 euro
Beneficiind de o locaţie centrală în Mestre, acest hotel de 3 stele este bine deservit de autobuzele spre centrul istoric al Veneţiei. Oferă parcare gratuită, mic dejun tip bufet şi camere cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit.

Decorate elegant, camerele Hotelului Venezia au lenjerie de pat cu imprimeuri şi mochetă în culori calde. Fiecare cameră are TV prin satelit, seif şi baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă.

Personalul recepţiei cu program nonstop oferă hărţi gratuite ale oraşului, bilete de autobuz şi informaţii locale utile.

Hotelul Venezia este înconjurat de mag
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel Airmotel 3*

3 nopti de la 256 euro
Airmotel se află în Mestre, aproape de ieșirea de pe autostrada A4 și la aproximativ 2 km de spitalul Ospedale dell’Angelo. Oaspeții își pot lăsa mașina în parcarea gratuită și pot lua autobuzul spre Veneția. Hotelul are WiFi gratuit și saună.

Acest hotel administrat de o familie oferă camere spațioase, prevăzute cu zonă de living confortabilă și TV smart.

Barul Hotelului Airmotel oferă diferite băuturi. Hotelul servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet extins, în sala de mese spațioasă.

La recepție sunt disponibile bilete de autobuz spre Veneția, iar stația de autobuz est
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Venetia :
6 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 185 EURO si 430 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro