Sejur Venetia 2024 - oferte vacante si sejururi in Venetia

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 4 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Centrale 3*

3 nopti de la 185 euro
Localizare:
Hotel este situat in centrul localitatii Mestre, aproape de Piata Ferretto, la 15 km de aeroportul Marco Polo, 2 km de gara si 10 km de centrul istoric al Venetiei, avand in apropiere statia autobuzului cu care ajungeti in doar cateva minute in fermecatoarea Venetia - orasul indragostitilor.

Camere:
Mobilat simplu, intr-un stil modern, acest hotel are camere confortabile cu mobila din lemn masiv, parchet si culori neutre. Cele 89 de camere sunt dotate cu: aer conditionat, ferestre termopan, uscator de par in baie, incalzire, telefon, seif (gratis), TV, baie proprie cu cada s
Oferta de la:  Unique Au Monde

2 . Sejur Hotel Piave Mestre 3*

3 nopti de la 270 euro
Stând la Hotelul Piave, vă veţi afla la numai 15 minute de mers cu autobuzul sau trenul de centrul istoric al Veneţiei. Hotelul este situat într-o zonă liniştită din Mestre şi are personal vorbitor de mai multe limbi.

Unele camere sunt situate într-o anexă aflată la 30 de metri de clădirea principală a hotelului. Toate camerele de la Hotelul Piave sunt curate, confortabile şi au aer condiţionat. La cerere, se pun la dispoziţie seifuri.

Hotelul are un bar şi un punct de internet. Recepţia este deschisă non-stop, iar personalul poate oferi hărţi şi informaţii turistice.

Hotelul Piave e
Oferta de la:  Jolly Tours

3 . Sejur Hotel Conterie 3*

4 nopti de la 460 euro
Hotel Conterie se afla in inima orasului Murano, chiar langa statia de autobuz pe apa Murano Museo, la scurta distanta de Venetia. Aeroportul Marco Polo este la doar 20 de minute cu taxiul pe apa.

Hotel Conterie, administrat de o familie, se afla intr-o vila istorica, detinuta in trecut de mesteri sticlari.

Camerele sunt decorate in stil tipic venetian si sunt dotate cu conexiune la internet Wi-Fi.

Expresorul de cafea este disponibil in sala de mic dejun a hotelului Conterie dimineata.

General: Gradina, Terasa, Camere nefumatori, Camere/Facilitati pentru persoane cu handicap, inca
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel ALLOGGI AGLI ARTISTI 3*

4 nopti de la 419 euro
Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Hotel Agli Artisti! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.
Alloggi Agli Artisti se află la doar 200 de metri de gara Santa Lucia din Veneţia şi la 10 minute pe jos de ghetoul evreiesc. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit.

Camerele sunt decorate în stil tradiţional simplu şi oferă acces WiFi. Unele camere au baie privată, altele au baie comună, iar altele oferă un balcon cu vedere la oraş. În fiecare zi este servit un mic dejun italian.

Hotelul Alloggi Agli Artisti este la
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Venetia :
4 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 185 EURO si 460 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro