Pune o intrebare
August 2013 - Disney Paris, cazare centru
Cat ar costa 4 zile in Paris, cazare in centrul Parisului, foarte aproape de turn si de metrou; deplasare la Disney Park? E mai rentabil sa te cazezi in incinta complexului Disney? pentru 2 zile de vizitare? Ce varianta de transport ar fi cea mai "comoda"?
Vizualizari: 2896 | Data postarii: 26 februarie 2013
 • 2 raspunsuri
 • Luisa92
  1 martie 2013
  Cea mai buna varianta de cazare o gasesti pe acest site http://www.housetrip.com/, in complexul Disney este mult mai scump. Exista posibilitate de inchirire a unui apartament la preturi mult mai mici decat in hoteluri si situat central. Deplasarea la Disney Park se face cu TGV. Exista posibilitatea de a-ti face un abonament pe acest tip de metrou pentru cateva zile si iesi mult mai ieftin.
 • Silviu
  2 martie 2013
  Atentie! Din Paris te deplasezi la Disneyland cu RER-ul, nu cu TGV-ul! RER="metroul rosu" (trenuri suburbane). Daca te cazezi in centrul Parisului (recomand Hotel Ascot Opera, ce are camere cu 4 locuri, deci ideale pt. familiile cu copii, la un raport calitate/pret destul de bun) imbarcarea se face din statia "Auber'', din zona Operei. Traseul RER A2, cu coborare la Marne-la-Vallee/Chessy (cap de linie). Pret bilet dus-intors: 14,6 euro (nu e rentabil sa iti faci abonament de o zi, deoarece trebuie sa calatoresti pana in zona de tarifare 6). Cam asa arata trenurile si statiile: http://forum.transira.ro/viewtopic.php?t=5004
Aceasta intrebare a fost inchisa