Pune o intrebare
Am la dispozitie numai doua zile pentru a vizita Paris. Unde as putea sa ma cazez si sa nu fie foarte scump pentru a vizita totusi cele mai importante obiective turistice?
Vizualizari: 3376 | Data postarii: 21 august 2012
 • 5 raspunsuri
 • Daniela
  21 august 2012
  Am mers in Paris acum cativa ani. Imi amintesc ca am stat la Hotel Ibis Tour Eiffel Cambronne, dar nu mai stiu exact tariful. Pozitia hotelului era buna, foarte aproape de metrou si la 10 minute de mers pe jos pana la Turnul Eiffel. Poti intra pe site-ul oficial al lantului Accor si selecta perioada in care doresti sa calatoresti. Vei gasi toate hotelurile din lant, inclusiv pe cel pe care ti l-am recomandat si vei putea alege ce iti este mai convenabil.
 • Monica
  22 august 2012
  La ce statie de metrou?
 • Daniela
  22 august 2012
  Statia de metrou Cambronne este langa hotel.
 • vadra
  22 august 2012
  In 2009 am stat la un hotel de 2 stele, DARCET, situat pe str. Darcet nr.4, aproape de piata Clichy, unde e si o statie de metrou (nu mai stiu ce linie). Ca localizare este la 5 minute de mers pe jos fata de Montmartre, la 10 minute de Moulin Rouge. Deci, din piata Clichy, de la iesirea din metrou, la dreapta pe Bd. des Batignolles, a doua strada la dreapta, iar hotelul e cea de a doua cladire pe dreapta. Sunt 2-3 minute de mers. Nu este elaganta princiara, dar pentru a te putea odihni dupa o zi de umblatura (atat am stat eu), este OK. Are la parter si o mica sala de mese unde poti lua o gustare dimineata. Pretul nu-l mai stiu, dar cred ca e in jur de 60 Euro/noapte/pers.. De cautat pe net ! Sejur placut !
 • narcisa810
  2 septembrie 2012
  Saint denis-eurosovereign hotel
  pe mine m a costat 127e/6 nopti in februarie
Aceasta intrebare a fost inchisa