Sejur Nisipurile De Aur 2024 - oferte vacante si sejururi in Nisipurile De Aur

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 58 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Golden Line Apart 4*

2 nopti de la 106 euro
Localizare: Complexul Golden Line este situat la doar 100 m de plaja, in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur. Promenada principală din staţiunea Nisipurile de Aur este situată la doar 70 de metri, iar la 300 de metri se află o staţie de autobuz. Proprietatea este situată la 25 km de Aeroportul Varna şi oferă un serviciu de transfer, la cerere.

Facilitati: seif la receptie, lift, piscina exterioara, Wi-Fi (gratuit in lobby), magazine, schimb valutar, rent-a-car, parcare & garaj (taxa suplimentara), gradina, sala de conferinte (capacitate 50 de persoane). Hotelul nu accepta animale
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Ecovoyage Tour, Boreal Tours, Jolly Tours

2 . Sejur Hotel Odessos 4*

5 nopti de la 141 euro
Localizare: Hotelul Odessos este amplasat la 150 m de plaja din Nisipurile de Aur. Printre punctele de atracție din apropiere de Hotel Odessos se numără Aquapolis Nisipurile de Aur, centrul stațiunii Nisipurile de Aur și Mănăstirea Aladja. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 18 km de hotel.

Facilitati: Hotelul Odessos dispune de 2 restaurante, bar la piscina, lobby bar, 2 piscine exterioare, internet, billiard, tenis de masa, safe la receptie, casa de schimb valutar, room service, program de animatie, spalatorie, masaj, salon cosmetica si manichiura.

Dotari camer
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Jolly Tours

3 . Sejur Hotel Havana 4*

5 nopti de la 188 euro
Localizare: Hotelul Havana este situat în centrul parcului din stațiunea Nisipurile de Aur, la numai 600 m de centrul acesteia, în partea de vest.

Facilități hotel: Complexul hotelier Havana oferă recepţie, birou de turism, atrium în hol, lifturi, cutii de valori (la recepţie), restaurant, tavernă, lobby bar, cazinou, birou de schimb valutar, magazin de suveniruri, piscină, bar la piscină, parcare.

Dotări camere: aer condiționat, TV, seif, minibar, telefon, uscător de păr.
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

4 . Sejur Hotel Shipka 4*

7 nopti de la 221 euro
Hotelul Shipka este situat in centrul statiunii, la 200 metri de plaja. In imediata apropiere a hotelului se afla numeroase taverne si terase, buticuri si o farmacie.

Hotelul Shipka este dotat cu piscina exterioara si interioara cu apa minerala, umbrele si sezlonguri, sala de fitness, sauna si jacuzzi, teren de joaca pentru copii, 3 lifturi, salon de coafura si cosmetica, biliard si tenis de masa, restaurant, bar, lobby, casa de schimb valutar.

Hotelul Shipka are 122 camere si 6 apartamente. Unele camere au vedere spre mare, iar altele spre sosea. Camerele sunt duble sau triple si sunt
Oferta de la:  Unique Au Monde

5 . Sejur Hotel Astoria (ex. Riu Astoria) 4*

3 nopti de la 217 euro
Hotelul Astoria este un simbol al statiunii, a fost preluat de lantul RIU incepand cu anul 2017 si oferă o gama larga de facilitati și un standard ridicat de cazare.

Localizare: Hotelul Astoria este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la numai 20 m de plaja. Se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii si la 3 km de parcul acvatic Aquapolis. Mănăstirea Aladzha se află la 5 km de RIU Astoria - All Inclusive, iar Baltata este la 9,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 26 km de proprietate.

Facilitati hotel Astoria: piscina exter
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Z Tour , Jolly Tours, Ecovoyage Tour, Boreal Tours

6 . Sejur Hotel Atlas 4*

5 nopti de la 229 euro
Localizare: Hotelul este situat la circa 300 - 400 m de plaja, in zona de sud - vest a statiunii. Este unul din cele mai bune hoteluri all inclusive din Nisipurile de Aur.

Facilitati: piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii cu tobogan, centru spa, baie turceasca, sauna, solar, masaj si hidromasaj, fitness, coafor, biliard, tenis de masa, teren de volei, cabinet medical, restaurant a la carte cu specialitati asiatice si internationale, terasa in aer liber, lobby bar, bar la piscina, sala de conferinte de 150 locuri.

Dotari Camere: Camerele sunt dotate cu televizor
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

7 . Sejur Hotel Astera 4*

5 nopti de la 282 euro
Localizare: Hotelul Astera din Nisipurile de Aur este situat este situat in zona centrala a statiunii, la 30m de plaja, bucurandu-se de o panorama spectaculoasa asupra Marii Negre.

Facilitati: Hotelul Astera ofera oaspetilor sai restaurant principal, restaurant a la carte, Casino club Astera, discoteca, centru Spa, lobby bar, barul de la piscina, exchange, frizerie, sala de conferinte, parcare. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Relaxare si sport: Gratuit: activitati si distractie in cursul zilei de cel putin 5 ori pe sapatamana, cursuri de dans, fitness, sauna, baie de a
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Unique Au Monde

8 . Sejur Hotel Madara 4*

3 nopti de la 146 euro
Locatie: la 350 m de plaja, intr-un cadru natural deosebit.

Dotari: un hotel complet renovat, restaurant, restaurant A la Carte, lobby bar, barbeque, pizzerie, bar, piscina interioara si exterioara, sauna, sala de fitness, tenis de masa, biliard, tir cu arcul, loc de joaca pentru copii, seif la receptie, centru medical, casa de schimb valutar, diverse magazine.

Dotari camere: toate camerele sunt dotate cu telefon, TV satelit, baie proprie, aer conditionat si balcon.
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Ecovoyage Tour, Jolly Tours

9 . Sejur Hotel Grifid Encanto Beach (ex. Sentido Golden Star/ Obzor Beach-Izgrev) 4*

3 nopti de la 274 euro
Localizare: Grifid Encanto Beach (ex. Sentido Golden Star/ Obzor Beach-Izgrev) este situat pe faleza statiunii Nisipurile de Aur, pe malul marii, la aproximativ 1 km de centrul statiunii in partea de nord. Incepand cu 2016, Hotelul Sentido Golden Star 4* intra sub administrarea Gridid Hotels.

Facilitati: Hotelul Sentido Golden Star 4* are 9 etaje, 6 lifturi, 509 spatii de cazare, seif la receptie, casa de schimb valutar, wi-fi in lobby, 2 lobby bar, sky bar, night bar, bar la piscina, restaurant principal, restaurant a-la-carte „Mediterraneo”, snack bar “Izgrev” pe plaja, cabinet medical,
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Ecovoyage Tour

10 . Sejur Hotel Holiday Park 4*

3 nopti de la 127 euro
Localizare: Hotelul Holiday Park este localizat la 450 de metri de plaja din statiunea Nisipurile de Aur, 400 de metri de Aqua Park si la 300 de metri de zona comerciala.

Facilitati hotel: restaurant cu terasa, bar langa piscina, lobby bar, parcare, sala conferinte.

Dotari camere: aer conditionat, TV satelit, minibar, cabina de dus, uscator de par, telefon in camera si in baie.
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Jolly Tours, Ecovoyage Tour

11 . Sejur Hotel Kristal 4*

5 nopti de la 198 euro
Localizare: Hotelul Kristal este amplasat in partea centrala a statiunii, la numai 400 m de plaja. În apropierea Hotelului Kristal se găsesc mai multe magazine, baruri, restaurante şi cluburi de noapte, precum şi un cazinou şi un parc acvatic. Oaspeţii se pot delecta cu aerul proaspăt de mare, precum şi cu vederea încântătoare la parcul frumos plin de verdeaţă şi la grădinile cu flori.

Facilitati: Hotelul Kristal dispune de restaurant principal, restaurant fast food, coktail bar la piscina, lobby bar, piscina esterioara cu sectiune pentru copii, fitness, teren de tenis, minifotbal, tenis d
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

12 . Sejur Hotel Grifid Metropol 4*

5 nopti de la 347 euro
Localizare: Hotelul Grifid Metropol este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la doar 10 m de plaja. Aeroportul din Varna este situat la 30 km, iar la un cost suplimentar se poate oferi un serviciu de transfer. De la Hotelul Grifid Metropol, oaspeții pot ajunge pe jos la restaurantele și magazinele din stațiune.

Facilitati hotel Grifid Metropol: restaurant, lobby bar, room service, casa de schimb, magazin de souveniruri, biliard. La cină este oferită gratuit o selecție Dine Around de restaurante à la carte, care include o varietate de tipuri de mâncăruri. Puteți să opta
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

13 . Sejur Hotel Mimosa 4*

5 nopti de la 252 euro
Localizare: Hotelul Mimosa este situat in centrul Statiunii Nisipurile de Aur si doar la 100 m de plaja.

Facilitati hotel Mimosa: centru Spa, lobby bar, birou de schimb valutar, un restaurant cu aer conditionat si o terasa, barbeque restaurant in aer liber, bavarian pub, 2 piscine cu apa minerala in aer liber (se ofera cate o umbrela si 2 sezlonguri /camera), magazin, coafor, seif (contra cost la receptie). Hotelul dispune de echipe de tineri animatori pentru entertainment si momente artistice care se desfasoara in gradina hotelului.

Dotari camere: Camerele hotelului Mimosa sunt dotate
Oferta de la:  Optim Tour, NET SKY ONESTI

14 . Sejur Hotel Gladiola 3*

5 nopti de la 166 euro
Locatie: Hotelul Gladiola este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 150 m de plaja. Locurile de agrement, barurile, pub-urile, restaurantele si discotecile se afla in apropierea hotelului. La 800 de metri de proprietate este staţia autobuzului spre centrul oraşului Varna, situat la 17 km.

Facilitatile hotelului Gladiola: restaurant principal, bar, piscina exterioara, bar la piscina, piscina pentru copii, centru medical, sauna, magazine, coafor, beauty salon, casa de schimb valutar, salon de infrumusetare, camera de bagaje, internet. Proprietatea include un magazin alimentar şi o
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

15 . Sejur Hotel Apollo SPA Resort 4*

5 nopti de la 181 euro
Hotel Apollo se află în pădurea parcului natural Nisipurile de Aur la o distanta de 350 de metri de plaja. Oaspeţii au la dispoziție mai multe opţiuni de luat masa - în aer liber pe terasa superbă a restaurantului à la carte Dionysus, tip bufet la restaurantul Demeter sau prin room service nonstop.

Proprietatea are o zonă de plajă privată. Oaspeții beneficiază de acces direct la centrul Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, unde sunt oferite o varietate de servicii de masaj, terapii și tratamente estetice.

Toate camerele de la Apollo Spa Resort sunt spaţioase și au TV cu ecran plat, apa
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Unique Au Monde, Ecovoyage Tour
Sejur Nisipurile De Aur :
58 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 42 EURO si 1031 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro