Sejur Mallorca 2024 - oferte vacante si sejururi in Mallorca

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 29 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Hsm Atlantic Park 4*

7 nopti de la 979 euro
Hotel simplu, renovat complet in 2007, situat in apropierea parcului Aquapark, posibilitate de All Inclusive.

Locatie : situat la 400m de plaja intr-o zona linistita a statiunii, zona excelenta pentru cumparaturi si relaxare, in apropierea parcurilor tematice Aquapark si Western Park.

Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina adulti/copii, solarium, program animatie adulti/copii, miniclub.

Facilitati camere: camere spatioase cu A/C, baie cu cada sau dus, telefon, TV satelit, telefon, uscator de par, frigider,seif (contra cost), balcon sau terasa.
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Hotel H10 CASA DEL MAR 4*

7 nopti de la 983 euro
Situat pe malul marii, pe uimitoarea plaja Santa Ponca, H10 Casa del Mar ofera turistilor o gama variata de servicii, printre care o piscina interioara si una exterioara cu sezlonguri, o gradina si un centru de infrumusetare.

Totodata, in zona Santa Ponsa se pot practica sporturi acvatice sau golf.
Puncte forte

- Locatie excelenta
- Camere primitoare si confortabile
- Centru wellness & spa
- Restaurant in incinta hotelului
- Facilitati pentru copii
Localizare

Hotelul H10 Casa Del Mar este situat in Santa Ponsa si ofera acces imediat la plaja. In apropierea hotelului, se r
Oferta de la:  Unique Au Monde

3 . Sejur Hotel Bq Sarah 3*

7 nopti de la 575 euro
La doar 200 de metri de plaja Son Bauló și cu o piscină în aer liber, Hotelul BQ Sarah -Adults Only vă ajută să profitați la maximum de clima fantastică din Mallorca.

Relaxați-vă în camera dvs. decorată vesel, care are un balcon privat unde puteți respira aerul proaspăt al insulei sub cerul albastru.

Petreceți-vă după-amiezele bucurându-vă de soarele glorios din Mallorca pe gazonul BQ Sarah -Adults Only sau pe șezlongurile de lângă piscină. Faceți o scurtă și plăcută plimbare până la plajă pentru o baie răcoritoare în Marea Mediterană.

Faceți o plimbare în centrul Can Picaforts pentr
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Vell Mari 4*

7 nopti de la 869 euro
Vell Mari Hotel & Resort se află la 700 de metri de portul de agrement din Can Picafort și de plaja Son Bauló. Acest complex mare se află într-o grădină și are o piscină în aer liber, un centru spa şi 4 terenuri de paddle tennis.

Vell Mari Hotel & Resort pune la dispoziție unități de cazare spațioase cu decor în culori deschise. Apartamentele şi studiourile proprietății au chicinetă cu frigider şi plită.

Sensations Spa oferă o gamă largă de tratamente de înfrumusețare şi masaje. Sunt disponibile și cursuri de yoga.

Restaurantul Marina servește o selecție de preparate din bucă
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Hotel Linda 3*

7 nopti de la 525 euro
Localizare: hotelul este situat la 500 de metri de plaja din Ca’n Pastilla si la 9 km de capitala insulei – Palma.
Facilitati hotel: dispune de lobby , restaurant, 2 piscine – una pentru adulti si o alta pentru copii. Contra cost, puteti beneficia de terenul de tenis, darts, minigolf, aerobic.
Facilitati camera: toate camerele dispun de baie, TV satelit, aer conditionat, casuta de valori (contra cost) si balcon.

Oferta de la:  Ecovoyage Tour

6 . Sejur Hotel Sol Guadalupe 4*

7 nopti de la 849 euro
Localizare: Hotel Sol Guadalupe Mallorca face parte din lantul hotelier SOL MELIA si este situat la 25 km de aeroport, la 17 km de centrul orasului Palma, la 50 m de centrul zonei turistice Magaluf, la 200 m de plaja. Construit în anul 1973, renovat în anul 2001, hotelul alcatuit dintr-o cladire cu 9 etaje, dispune de:
- 440 standard double room (o parte din camere au vedere la mare sau piscina, max. 2+2 pers.),
- 53 single room (o parte din camere au vedere la mare sau piscina, max. 1 pers.)

Dotari si servicii: restaurant cu bucatarie internationala (bufet suedez), pizzerie, snack-bar l
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Hsm Reina Del Mar 3*

7 nopti de la 1399 euro
Hotelul Reina del Mar este situat la 300 de metri de plaja El Arenal, în staţiunea Playa de Palma din Mallorca. Acesta oferă camere practice, cu balcoane private şi acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Hotelul Reina del Mar oferă o piscină în aer liber, având o secţiune pentru copii. Terasa mare oferă şezlonguri şi umbrele, precum şi un serviciu de bar la piscină.

Hotelul este la 11 km de centrul oraşului Palma, iar în apropierea hotelului opresc autobuze regulate spre oraş. De asemenea, acesta este la doar 6 km de Aqualand, cel mai mare parc acvatic din Europa.

Hotelul Reina del M
Oferta de la:  Lala Travel Expert

8 . Sejur Hotel Amic Gala 3*

7 nopti de la 759 euro
Hotelul Amic Gala se află la doar 70 de metri de plaja Playa de Palma, în stațiunea Can Pastilla din Mallorca. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi. Toate camerele au balcon.

Oaspeții au acces la piscina și terasa Hotelului Miraflores, situate chiar lângă acesta.

Stațiunea Can Pastilla are cel mai mare acvariu din Mallorca și un club nautic. Există o promenadă pe malul mării, unde se află numeroase baruri și terase.

Aeroportul se află la 2,5 km, iar Palma de Mallorca la aproximativ 8 km. Există linii directe de autobuz către Palma şi aeroport.

Hotelul oferă s
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Hotel BLUESEA Cala Millor 3*

7 nopti de la 456 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. BLUESEA Cala Millor se află la mai puţin de 100 de metri de plaja din Cala Millor şi oferă o piscină în aer liber şi o terasă la soare. Fiecare cameră dotată cu aer condiţionat are un balcon privat.

BLUESEA Cala Millor este situat în centrul oraşului Cala Millor, în estul insulei Mallorca. În apropiere există parcare publică gratuită. Oaspeţii pot ajunge rapid pe jos la numeroase magazine, baruri şi restaurante.
Oferta de la:  Z Tour

10 . Sejur Hotel Sol Barbados 4*

7 nopti de la 550 euro
Situat în staţiunea Magaluf de pe insula Mallorca, Sol Barbados oferă o piscină în aer liber şi vedere la mare. Proprietatea asigură un loc de joacă pentru copii şi o terasă la soare, iar oaspeţii pot savura băuturi la bar.

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Unele camere se bucură de vedere la munţi sau la piscină. Toate au o baie privată cu duş sau cadă. Pentru un plus de confort, camerele includ articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Sol Barbados oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Restaurantul serveşte
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Hotel BQ BELVEDERE 4*

7 nopti de la 1069 euro
Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Golful Palma, la cateva minute de plaja Cala Mayor. Hotelul BQ Belvedere este la 4 km de centrul oraşului Palma de Mallorca şi la mai puţin de 15 km de Aeroportul Son Sant Joan. Magazinele din Cala Mayor sunt la doar 500 de metri. Plaja are o lungime de aproape 6 km, cu ape cristaline și nisip fin, alb, ceea ce o face una dintre cele mai bune din Europa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, restaurant in stil bufet cu aer conditionat si zona speciala pentru nefumatori, snack-bar la piscina,
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Hotel Playas Peguera 3*

7 nopti de la 659 euro
Hotelul nostru frumos cu aer condiționat a fost recent renovat în primăvara anului 2015. Cele 53 de camere sunt repartizate pe 4 etaje. Avem un restaurant și un cocktail bar foarte popular. Recepția este disponibilă 24 de ore și vorbim mai multe limbi.

Suntem localizați direct pe bulevardul Paguera, de unde este situat un
golf cu nisip fin, turcoaz și albastru, la numai 50 de metri distanță. Alte plaje, dar și nenumărate magazine, activități de agrement, restaurante și baruri sunt situate în imediata apropiere. Clubul de Golf Camp de Mar și portul Santa Ponsa se găsesc, de asemenea
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

13 . Sejur Hotel HSM Don Juan 3*

7 nopti de la 489 euro
Localizare: Situat la mica distanta de centrul statiunii Magalluf, hotelul se afla la doar 400m de plaja.

Facilitati: Acesta dispune de restaurant, piscina cu sectiune pentru copii, terasa, bar la piscina, sala TV. Seara se organizeaza spectacole.

Magaluf face parte din zona cea mai dezvoltata turistic in sud vestul insulei Mallorca. Magaluf este o statiune traditionala. Este frecventata mai ales de englez

Dotari camere: camere moderne, dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit.
Oferta de la:  Z Tour , Lala Travel Expert

14 . Sejur Hotel Ipanema Park 3*

7 nopti de la 660 euro
Hotelul Ipanema Park este situat în El Arenal, la 400 de metri de plajă. Se afla la 500 de metri de plaja Playa de Palma. Portul de agrement El Arenal se află la 1 km de proprietate.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de Ipanema Park se numără plaja Calo de Sant Antoni, plaja Es Calonet des Fornàs și parcul acvatic Aqualand din El Arenal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 10 km de hotel.

Hotelul Ipanema Park oferă cazare liniştită în camere curate şi bine decorate, precum şi o locaţie excelentă. Toate camerele au aer condiţionat şi
Oferta de la:  Lala Travel Expert

15 . Sejur Hotel Pinero Bahia De Palma 3*

7 nopti de la 599 euro
Situat la doar 250 de metri de portul de agrement si Plaja Arenal, acest hotel ofera o piscina in aer liber cu terasa la soare si un restaurant tip bufet. Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon privat.

Decorate simplu si luminos, camerele de la Piñero Bahia de Palma includ telefon si seif de inchiriat. Baile private ofera articole de toaleta gratuite.

In timpul verii, copiii se pot bucura de zona de joaca, piscina pentru copii si de programul de divertisment zilnic de la Pinero Bahia de Palma. De asemenea, exista o sala de jocuri cu tenis de masa si o masa
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, Lala Travel Expert
Sejur Mallorca :
29 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 456 EURO si 1489 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro