Sejur Mallorca 2024 - oferte vacante si sejururi in Mallorca

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 29 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel H10 CASA DEL MAR 4*

7 nopti de la 983 euro
Situat pe malul marii, pe uimitoarea plaja Santa Ponca, H10 Casa del Mar ofera turistilor o gama variata de servicii, printre care o piscina interioara si una exterioara cu sezlonguri, o gradina si un centru de infrumusetare.

Totodata, in zona Santa Ponsa se pot practica sporturi acvatice sau golf.
Puncte forte

- Locatie excelenta
- Camere primitoare si confortabile
- Centru wellness & spa
- Restaurant in incinta hotelului
- Facilitati pentru copii
Localizare

Hotelul H10 Casa Del Mar este situat in Santa Ponsa si ofera acces imediat la plaja. In apropierea hotelului, se r
Oferta de la:  Unique Au Monde

2 . Sejur Hotel BQ BELVEDERE 4*

7 nopti de la 1069 euro
Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Golful Palma, la cateva minute de plaja Cala Mayor. Hotelul BQ Belvedere este la 4 km de centrul oraşului Palma de Mallorca şi la mai puţin de 15 km de Aeroportul Son Sant Joan. Magazinele din Cala Mayor sunt la doar 500 de metri. Plaja are o lungime de aproape 6 km, cu ape cristaline și nisip fin, alb, ceea ce o face una dintre cele mai bune din Europa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, restaurant in stil bufet cu aer conditionat si zona speciala pentru nefumatori, snack-bar la piscina,
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Valparaiso Palace 5*

7 nopti de la 1409 euro
Acest hotel de lux este amplasat într-o zonă liniştită din exclusivistul cartier Bonanova, la 10 minute de Palma de Mallorca. Hotelul dispune de cel mai mare centru de spa din Mallorca, iar toate camerele acestuia oferă privelişti spectaculoase.

Camerele de la Valparaiso Palace & Spa sunt spaţioase şi includ aer condiţionat, TV prin satelit, minibar şi halate de baie. De asemenea, toate camerele dispun de un balcon privat cu vedere la oraş, la golf sau la munte.

Înconjurat de grădini, complexul Grupotel Valparaiso Palace & Spa este amplasat deasupra oraşului şi a Golfului Palma. Printre
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Playas Peguera 3*

7 nopti de la 659 euro
Hotelul nostru frumos cu aer condiționat a fost recent renovat în primăvara anului 2015. Cele 53 de camere sunt repartizate pe 4 etaje. Avem un restaurant și un cocktail bar foarte popular. Recepția este disponibilă 24 de ore și vorbim mai multe limbi.

Suntem localizați direct pe bulevardul Paguera, de unde este situat un
golf cu nisip fin, turcoaz și albastru, la numai 50 de metri distanță. Alte plaje, dar și nenumărate magazine, activități de agrement, restaurante și baruri sunt situate în imediata apropiere. Clubul de Golf Camp de Mar și portul Santa Ponsa se găsesc, de asemenea
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

5 . Sejur Hotel Hsm Atlantic Park 4*

7 nopti de la 979 euro
Hotel simplu, renovat complet in 2007, situat in apropierea parcului Aquapark, posibilitate de All Inclusive.

Locatie : situat la 400m de plaja intr-o zona linistita a statiunii, zona excelenta pentru cumparaturi si relaxare, in apropierea parcurilor tematice Aquapark si Western Park.

Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina adulti/copii, solarium, program animatie adulti/copii, miniclub.

Facilitati camere: camere spatioase cu A/C, baie cu cada sau dus, telefon, TV satelit, telefon, uscator de par, frigider,seif (contra cost), balcon sau terasa.
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel Ipanema Park 3*

7 nopti de la 660 euro
Hotelul Ipanema Park este situat în El Arenal, la 400 de metri de plajă. Se afla la 500 de metri de plaja Playa de Palma. Portul de agrement El Arenal se află la 1 km de proprietate.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de Ipanema Park se numără plaja Calo de Sant Antoni, plaja Es Calonet des Fornàs și parcul acvatic Aqualand din El Arenal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 10 km de hotel.

Hotelul Ipanema Park oferă cazare liniştită în camere curate şi bine decorate, precum şi o locaţie excelentă. Toate camerele au aer condiţionat şi
Oferta de la:  Lala Travel Expert

7 . Sejur Hotel Nautic And Spa 4*

7 nopti de la 609 euro
Localizare: situat la scurta distanta de magazinele, restaurantele, barurile din C''an Pastilla, Mallorca.

Facilitati hotel: restaurant, bar, internet, seif, fitness, hammam, jacuzzi, masaj, piscina exterioara, sauna, spa.

Dotari camere: aer conditionat, balcon, cada sau dush, seif, televizor, minibar, uscator de par, telefon.


Oferta de la:  Z Tour

8 . Sejur Hotel Ipanema Beach 3*

7 nopti de la 689 euro
Localizare: la 450 m de plaja din Arenal, 7 km de aeroport,17 km de orasul Palma si 50 m de statia da autobus.

Facilitati camere: aer conditionat, seif (contra cost), TV Satelit (contra cost), uscator de par, telefon, terasa.

Facilitati unitate: restaurant, bar, piscina, piscina pentru copii, biliard, salon TV. Pentru iubitorii de sporturi, in apropiere exista Clubul de Tenis din Arenal (300 m), unde puteti beneficia de 6 terenuri de tenis, squash, bowling si sala de fitness. Cel mai apropiat teren de golf (Son Antem) se afla la o distnata de 6 km.

Restaurantul hotelului Ipanema
Oferta de la:  Coral Tours

9 . Sejur Hotel Sol Guadalupe 4*

7 nopti de la 849 euro
Localizare: Hotel Sol Guadalupe Mallorca face parte din lantul hotelier SOL MELIA si este situat la 25 km de aeroport, la 17 km de centrul orasului Palma, la 50 m de centrul zonei turistice Magaluf, la 200 m de plaja. Construit în anul 1973, renovat în anul 2001, hotelul alcatuit dintr-o cladire cu 9 etaje, dispune de:
- 440 standard double room (o parte din camere au vedere la mare sau piscina, max. 2+2 pers.),
- 53 single room (o parte din camere au vedere la mare sau piscina, max. 1 pers.)

Dotari si servicii: restaurant cu bucatarie internationala (bufet suedez), pizzerie, snack-bar l
Oferta de la:  Z Tour

10 . Sejur Hotel Hsm Reina Del Mar 3*

7 nopti de la 1399 euro
Hotelul Reina del Mar este situat la 300 de metri de plaja El Arenal, în staţiunea Playa de Palma din Mallorca. Acesta oferă camere practice, cu balcoane private şi acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Hotelul Reina del Mar oferă o piscină în aer liber, având o secţiune pentru copii. Terasa mare oferă şezlonguri şi umbrele, precum şi un serviciu de bar la piscină.

Hotelul este la 11 km de centrul oraşului Palma, iar în apropierea hotelului opresc autobuze regulate spre oraş. De asemenea, acesta este la doar 6 km de Aqualand, cel mai mare parc acvatic din Europa.

Hotelul Reina del M
Oferta de la:  Lala Travel Expert

11 . Sejur Hotel SERAMAR LUNA - LUNA PARK 3*

7 nopti de la 656 euro
Descrierea hotelului SERAMAR LUNA & LUNA PARK
Hotelul ideal pentru o vacanta de neuitat cu prietenii sau cupluri. Situat in Golful Palma si la doar 5 minute de mers cu masina de El Arenal. Aici puteti practica diverse sporturi sau puteti vizita parcul Aqualand, va puteti distra in cele mai bune cluburi si puteti incerca produse locale la piata locala El Arenal.

Despre hotel
Face parte din grupul de hoteluri SERAMAR HOTELS


Hotel Adult only (16+)

Deschis in 1970, ultima renovare a avut loc in 2018. Este format din doua cladiri cu 5 etaje Luna si Luna Park. Sunt 539 de camere in tot
Oferta de la:  Unique Au Monde

12 . Sejur Hotel BLUE SEA Piscis - Adults Only 3*

7 nopti de la 637 euro
Acest hotel se află la doar 300 de metri de plaja din Alcúdia, în nordul Insulei Mallorca, şi pune la dispoziție o piscină în aer liber şi camere cu aer condiţionat şi balcon privat. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele proprietății.

Toate camerele de la Hotel Piscis - Adults Only au pardoseală din gresie şi decor în stil mediteranean. Fiecare cameră include baie privată. Camerele au și frigider, disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul tip bufet al hotelului servește mâncăruri internaționale. Oaspeții au la dispoziție un lounge bar şi un snack bar la piscină.
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

13 . Sejur Hotel Club Simo 3*

7 nopti de la 650 euro
Aparthotel Club Simó has 6 swimming pools, excellent sports facilities and saunas. It is 400 metres from Cala Millor Beach and offers free Wi-Fi throughout.

Club Simó''''s swimming pools include 4 outdoor pools and 2 children''''s pools. There are 10 tennis courts, 6 paddle tennis courts, 2 squash courts and a large gym with personal trainers. There is also a garage for bicycles.

All flats at Club Simó have a terrace, air conditioning, heating, satellite TV, 1 bedroom and a kitchenette.

The complex''''s main restaurant serves buffets. The on-site bar is open until 18:00.
Oferta de la:  Lala Travel Expert

14 . Sejur Hotel Ilusion Markus And Spa (Mallorca-Can Picafort) 3*

7 nopti de la 669 euro
Situat in Can Picafort, hotelul Ilusion Markus este alegerea ideala pentru familiile dornice sa se relaxeze intr-un hotel renovat cu un raport calitate-pret foarte bun.

Localizare: Hotelul Ilusion Markus este situat la aproximativ 250 m distanta de zona turistica Can Picafort si zona de ...
Oferta de la:  Unique Au Monde

15 . Sejur Hotel Sol Barbados 4*

7 nopti de la 550 euro
Situat în staţiunea Magaluf de pe insula Mallorca, Sol Barbados oferă o piscină în aer liber şi vedere la mare. Proprietatea asigură un loc de joacă pentru copii şi o terasă la soare, iar oaspeţii pot savura băuturi la bar.

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Unele camere se bucură de vedere la munţi sau la piscină. Toate au o baie privată cu duş sau cadă. Pentru un plus de confort, camerele includ articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Sol Barbados oferă acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate.

Restaurantul serveşte
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Mallorca :
29 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 456 EURO si 1489 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro