Sejur Mallorca 2024 - oferte vacante si sejururi in Mallorca

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 29 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Bahia Principe Coral Playa 4*

7 nopti de la 934 euro
Localizare: in prima linie in fata plajei Son Maties.
Dotari camere: majoritatea camerelor au parte de o vedere spectaculoasa a Marii Mediterane si sunt dotate cu: aer conditionat, uscator de par, TV satelit.
Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant a-la carte cu specific italian, bar la piscina, zona Spa (masaj, tratamente faciale etc – contra cost), piscina pentru adulti, pisicina pentru copii, tenis de masa, biliard, mini-club, mini-discoteca, meniu special pentru copii, animatie. Pentru iubitorii de golf, terenul de golf Poniente se afla doar la un km distanta. Terenul are o d
Oferta de la:  Unique Au Monde

2 . Sejur Hotel BLUESEA Cala Millor 3*

7 nopti de la 456 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. BLUESEA Cala Millor se află la mai puţin de 100 de metri de plaja din Cala Millor şi oferă o piscină în aer liber şi o terasă la soare. Fiecare cameră dotată cu aer condiţionat are un balcon privat.

BLUESEA Cala Millor este situat în centrul oraşului Cala Millor, în estul insulei Mallorca. În apropiere există parcare publică gratuită. Oaspeţii pot ajunge rapid pe jos la numeroase magazine, baruri şi restaurante.
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Nautic And Spa 4*

7 nopti de la 609 euro
Localizare: situat la scurta distanta de magazinele, restaurantele, barurile din C''an Pastilla, Mallorca.

Facilitati hotel: restaurant, bar, internet, seif, fitness, hammam, jacuzzi, masaj, piscina exterioara, sauna, spa.

Dotari camere: aer conditionat, balcon, cada sau dush, seif, televizor, minibar, uscator de par, telefon.


Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Linda 3*

7 nopti de la 525 euro
Localizare: hotelul este situat la 500 de metri de plaja din Ca’n Pastilla si la 9 km de capitala insulei – Palma.
Facilitati hotel: dispune de lobby , restaurant, 2 piscine – una pentru adulti si o alta pentru copii. Contra cost, puteti beneficia de terenul de tenis, darts, minigolf, aerobic.
Facilitati camera: toate camerele dispun de baie, TV satelit, aer conditionat, casuta de valori (contra cost) si balcon.

Oferta de la:  Ecovoyage Tour

5 . Sejur Hotel HSM Don Juan 3*

7 nopti de la 489 euro
Localizare: Situat la mica distanta de centrul statiunii Magalluf, hotelul se afla la doar 400m de plaja.

Facilitati: Acesta dispune de restaurant, piscina cu sectiune pentru copii, terasa, bar la piscina, sala TV. Seara se organizeaza spectacole.

Magaluf face parte din zona cea mai dezvoltata turistic in sud vestul insulei Mallorca. Magaluf este o statiune traditionala. Este frecventata mai ales de englez

Dotari camere: camere moderne, dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit.
Oferta de la:  Z Tour , Lala Travel Expert

6 . Sejur Hotel Vell Mari 4*

7 nopti de la 869 euro
Vell Mari Hotel & Resort se află la 700 de metri de portul de agrement din Can Picafort și de plaja Son Bauló. Acest complex mare se află într-o grădină și are o piscină în aer liber, un centru spa şi 4 terenuri de paddle tennis.

Vell Mari Hotel & Resort pune la dispoziție unități de cazare spațioase cu decor în culori deschise. Apartamentele şi studiourile proprietății au chicinetă cu frigider şi plită.

Sensations Spa oferă o gamă largă de tratamente de înfrumusețare şi masaje. Sunt disponibile și cursuri de yoga.

Restaurantul Marina servește o selecție de preparate din bucă
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Ipanema Beach 3*

7 nopti de la 689 euro
Localizare: la 450 m de plaja din Arenal, 7 km de aeroport,17 km de orasul Palma si 50 m de statia da autobus.

Facilitati camere: aer conditionat, seif (contra cost), TV Satelit (contra cost), uscator de par, telefon, terasa.

Facilitati unitate: restaurant, bar, piscina, piscina pentru copii, biliard, salon TV. Pentru iubitorii de sporturi, in apropiere exista Clubul de Tenis din Arenal (300 m), unde puteti beneficia de 6 terenuri de tenis, squash, bowling si sala de fitness. Cel mai apropiat teren de golf (Son Antem) se afla la o distnata de 6 km.

Restaurantul hotelului Ipanema
Oferta de la:  Coral Tours

8 . Sejur Hotel BQ BELVEDERE 4*

7 nopti de la 1069 euro
Hotelul este situat intr-o zona linistita, in Golful Palma, la cateva minute de plaja Cala Mayor. Hotelul BQ Belvedere este la 4 km de centrul oraşului Palma de Mallorca şi la mai puţin de 15 km de Aeroportul Son Sant Joan. Magazinele din Cala Mayor sunt la doar 500 de metri. Plaja are o lungime de aproape 6 km, cu ape cristaline și nisip fin, alb, ceea ce o face una dintre cele mai bune din Europa.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24 h, restaurant in stil bufet cu aer conditionat si zona speciala pentru nefumatori, snack-bar la piscina,
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Hotel Ipanema Park 3*

7 nopti de la 660 euro
Hotelul Ipanema Park este situat în El Arenal, la 400 de metri de plajă. Se afla la 500 de metri de plaja Playa de Palma. Portul de agrement El Arenal se află la 1 km de proprietate.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de Ipanema Park se numără plaja Calo de Sant Antoni, plaja Es Calonet des Fornàs și parcul acvatic Aqualand din El Arenal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 10 km de hotel.

Hotelul Ipanema Park oferă cazare liniştită în camere curate şi bine decorate, precum şi o locaţie excelentă. Toate camerele au aer condiţionat şi
Oferta de la:  Lala Travel Expert

10 . Sejur Hotel Hsm Atlantic Park 4*

7 nopti de la 979 euro
Hotel simplu, renovat complet in 2007, situat in apropierea parcului Aquapark, posibilitate de All Inclusive.

Locatie : situat la 400m de plaja intr-o zona linistita a statiunii, zona excelenta pentru cumparaturi si relaxare, in apropierea parcurilor tematice Aquapark si Western Park.

Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina adulti/copii, solarium, program animatie adulti/copii, miniclub.

Facilitati camere: camere spatioase cu A/C, baie cu cada sau dus, telefon, TV satelit, telefon, uscator de par, frigider,seif (contra cost), balcon sau terasa.
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Hotel Pinero Bahia De Palma 3*

7 nopti de la 599 euro
Situat la doar 250 de metri de portul de agrement si Plaja Arenal, acest hotel ofera o piscina in aer liber cu terasa la soare si un restaurant tip bufet. Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon privat.

Decorate simplu si luminos, camerele de la Piñero Bahia de Palma includ telefon si seif de inchiriat. Baile private ofera articole de toaleta gratuite.

In timpul verii, copiii se pot bucura de zona de joaca, piscina pentru copii si de programul de divertisment zilnic de la Pinero Bahia de Palma. De asemenea, exista o sala de jocuri cu tenis de masa si o masa
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, Lala Travel Expert

12 . Sejur Hotel BQ APOLLO HOTEL CAN PASTILLA 4*

7 nopti de la 1079 euro
Hotelul BQ Apolo se află la 150 de metri de plaja Ca’n Pastilla din Mallorca și la doar 2 km de Aeroportul Palma de Mallorca. Proprietatea oferă piscine interioare şi în aer liber şi camere cu aer condiţionat şi balcon privat.
Camerele Hotelului BQ Apolo au podea din gresie şi decor simplu. Fiecare cameră oferă TV prin satelit şi baie privată.
Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte mâncăruri internaţionale. Snack barul cu terasă oferă băuturi şi mese uşoare pe tot parcursul zilei.
Hotelul BQ Apolo are piscină de agrement. Recepţia deschisă non-stop oferă servicii de închirieri auto ș
Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Hotel Club Simo 3*

7 nopti de la 650 euro
Aparthotel Club Simó has 6 swimming pools, excellent sports facilities and saunas. It is 400 metres from Cala Millor Beach and offers free Wi-Fi throughout.

Club Simó''''s swimming pools include 4 outdoor pools and 2 children''''s pools. There are 10 tennis courts, 6 paddle tennis courts, 2 squash courts and a large gym with personal trainers. There is also a garage for bicycles.

All flats at Club Simó have a terrace, air conditioning, heating, satellite TV, 1 bedroom and a kitchenette.

The complex''''s main restaurant serves buffets. The on-site bar is open until 18:00.
Oferta de la:  Lala Travel Expert

14 . Sejur Hotel Grupotel Montecarlo 4*

7 nopti de la 1269 euro
Localizare: Situat la 300 de metri de plajă, în centrul statiunii Ca''n Picafort, Grupotel Montecarlo oferă camere spațioase alături de saloane elegante, grădini frumoase și terase.Hotelul Montecarlo are camere duble și single.

Facilitati: hol primitor cu o recepţie de 24 de ore, un seif, un birou de schimb valutar. Servicii suplimentare oferite de acest hotel includ o cafenea, un bar, o sală de jocuri, o sală de conferinţe, o sală TV, un restaurant cu aer condiţionat, cu o zonă de nefumători si highchairs pentru copii. Există un serviciu spălătorie precum şi asistenţa medicală, parcare, ga
Oferta de la:  Z Tour

15 . Sejur Hotel SERAMAR LUNA - LUNA PARK 3*

7 nopti de la 656 euro
Descrierea hotelului SERAMAR LUNA & LUNA PARK
Hotelul ideal pentru o vacanta de neuitat cu prietenii sau cupluri. Situat in Golful Palma si la doar 5 minute de mers cu masina de El Arenal. Aici puteti practica diverse sporturi sau puteti vizita parcul Aqualand, va puteti distra in cele mai bune cluburi si puteti incerca produse locale la piata locala El Arenal.

Despre hotel
Face parte din grupul de hoteluri SERAMAR HOTELS


Hotel Adult only (16+)

Deschis in 1970, ultima renovare a avut loc in 2018. Este format din doua cladiri cu 5 etaje Luna si Luna Park. Sunt 539 de camere in tot
Oferta de la:  Unique Au Monde
Sejur Mallorca :
29 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 456 EURO si 1489 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro