Sejur Kusadasi 2024 - oferte vacante si sejururi in Kusadasi

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 27 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Atlantique Holiday Club 3*+

7 nopti de la 400 euro
Locatia: Hotelul se afla la 9 km de Kusadasi si la 80 km de aeroportul din Izmir.

Facilitatile camerelor: Hotelul dispune de 386 camere. Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual cu sistem de incalzire, TV satelit, telefon direct, baie cu dus, uscator de par.

Activitati: piscina exterioara, piscine pentru copii, tenis de masa, darts.
Plaja: publica
Piscina: Piscina exterioara, piscine pentru copii
Mese: all inclusive

Alte facilitati: lobby, restaurant interior si exterior, restaurant a la carte, pool bar, snack bar, internet café, salon TV.

Website: www.atlantiqu
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

2 . Sejur Hotel Sentinus 4*

7 nopti de la 407 euro
Amplasare: pe plaja, cu nisip, la 7 km de Kusadasi

Hotel: 98 camere, restauramt, terasa, restaurant a-la-carte, bar, acces internet, salon coafor, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, gradini, magazine;

Camere: aer conditionat, TV prin satelit, minibar, seif, baie cu uscator de par, balcon/terasa;

Servicii masa: all inclusive
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

3 . Sejur Hotel Palm Wings Ephesus Beach Resort (ex. Surmeli Efes) 5*

5 nopti de la 375 euro
Situat pe malul marii, la 12 km de Kusadasi si la 70 km de aeroportul din Izmir, Surmeli are 436 de camere, dintre care 80 sunt apartamente.

Toate camerele sunt cu vedere spre mare sau spre munte si sunt dotate cu aer conditionat centralizat. Exista discoteca in aer liber, shopping center, amfiteatru, iar regimul este all inclusive.

Facilitati camere: hotelul dispune de 356 camere, 892 paturi, 80 camere in vile, camerele sunt dotate cu telefon, baie, telefon in baie, uscator de par, alarma de incendiu, minibar, cosmetica, seif, balcon, 24 ore room service, cablu tv, TV satelit, conect
Oferta de la:  Ecovoyage Tour

4 . Sejur Hotel Kustur Club Holiday Village 5*

7 nopti de la 274 euro
Localizare: Kustur Club Holiday Village este situat aproape de centru statiunii Kusadasi, la 65 km de aeroportul din Izmir, chiar pe plaja.

Cazare: hotelul detine 252 camere duble, 64 triple, 24 camere family, 6 apartamente, 4 apartamente cu pat tip king.

Camerele sunt dotate cu balcon, telefon, minibar, TV satellite, aer conditionat, baie cu cada sau dus si uscator de par.

Facilitati: Restaurant principal, restaurant fast food, restaurant à la Carte, snack bar, bar la piscina si pe plaja; zoo, shoping center, parcare, disco, amfiteatru; piscina exterioara cu tobogane, piscina pentr
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

5 . Sejur Hotel RAMADA HOTEL SUITES 5*

7 nopti de la 269 euro
Ramada Hotel & Suites Kusadasi se află în Kusadası și oferă unități de cazare de 5 stele, cu zonă de plajă privată, piscină în aer liber sezonieră și centru de fitness. Pensiunea are bar și restaurant care oferă preparate din bucătăria internațională. Proprietatea oferă terasă, recepție deschisă nonstop și WiFi gratuit.
Toate camerele de la hotel au TV cu canale prin cablu. Baia privată include articole de toaletă gratuite.
Proprietatea oferă mic dejun tip bufet sau continental.
Are saună și hamam. Puteți juca tenis de masă la Ramada Hotel & Suites Kusadasi.
Portul de agrement Kus
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

6 . Sejur Hotel Richmond Ephesus 5*

7 nopti de la 407 euro
Localizare: hotelul este situat pe malul marii, la 12 km de Kusadasi si la 75 km de aeroportul din Izmir.

Facilitati hotel: 4 restaurante, salon de mic dejun, snack bar, cofetarie, efes restaurant, dolphin restaurant, Artemis restaurant, Sunset restaurant, lobby bar, bar la piscina si plaja, American bar, restaurant bar, disco bar, Vitamin Bar, bucatarii (turceasca, internationala, specialitati pescaresti).

Alte facilitati: cabinet medical, doctor, baby sitter, serviciu pentru persoanele cu handicap, coafor, internet, market, curatatorie, spalatorie, seif la receptie, generator electric
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

7 . Sejur Hotel Pine Bay Holiday Resort 5*

7 nopti de la 400 euro
Este situat pe malul marii, la 6 km de centrul orasului Kusadasi si are 544 de camere, cu vedere spre mare sau munte, dintre care 156 sunt family.

Aerul conditionat este centralizat, iar accesul la internet este wireless. Aici puteti practica diferite sporturi nautice, dar puteti opta si pentru un jeep sau horse safari.

Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Infinite Travel

8 . Sejur Hotel Arora 4*

7 nopti de la 298 euro
Hotelul Arora se afla pe malul marii, aproape de centrul statiunii Kusadasi si la 90 km de aeroportul din Izmir. Plaja este privata cu nisip, la 25 m distanta de hotel.

Hotelul Arora dipune de 76 camere standard, 12 camere deluxe, 4 camere family. Tarifele nu sunt diferentiate in fuctie de vederea camerei. Acestea se repartizeaza de la receptie in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.
Standard Room: camerele standard cu vedere la mare sau cu vedere la gradina au o suprafata de 21 m2 si o capacitate de 2+1 pers sau 3 adulti si 1 copil. Sunt dotate cu telefon, baie cu cada sau dus,
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

9 . Sejur Hotel Derici 4*

7 nopti de la 160 euro
Localizare: Hotelul se afla in zona centrala a statiunii Kusadasi, la cativa pasi de plaja cu nisip fin.

Cazare: Hotelul dispune de 87 camere, din care 84 camere standard si 3 suite. Camerele detin telefon direct, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon, TV-satelit, canale de muzica, A/C centralizat, room service, conexiune la internet.

Facilitati hotel: 2 restaurante, cofetarie, bar la piscina, bar pe acoperis, seif la receptie, parcare, casa de schimb valutar, terasa cu vedere spre mare si piscina exterioara la etajul 7, sauna, masaj, sala de tenis, tersa cu sezlonguri si umbrel
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

10 . Sejur Hotel MY AEGEAN STAR 4*

7 nopti de la 268 euro
Hotel My Aegean Star a fost inaugurat în anul 2012, beneficiaza de o arhitectura moderna și ofera servicii de inalta calitate.

Localizare: Situat la 5 minute de mers pe jos pana la cea mai apropiată plajă, la 7 km fata de centrul orașului Kusadasi și aproximativ 90 km fata de Aeroportul din Izmir.
Categorie:

Facilitati hotel: Recepție, restaurant, baruri, baia turceasca, sauna, sala de conferinte, centru spa, servicii medicale, babysitting (contra cost), piscina exterioara, prosoape la piscina și la plaja, fitness center, miniclub, mini disco, animatie, plaja privata.
Facilitati camer
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

11 . Sejur Hotel Batihan Beach Resort & Spa 4*

7 nopti de la 276 euro
Localizare: in Long Beach. Hotelul se afla pe malul marii la 7 km de centrul statiunii Kusadasi.

Facilitati hotel: 2 restaurante, interior si exterior, restaurant international, discoteca, o sala de conferinta, cabinet medical, curatatorie si spalatorie, babysitting, coafor, echipa de animatie. Plaja privata cu sezlonguri si umberele gratuite. Sporturi fara plata: doua terenuri de tenis, table, biliard, o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, o piscine pentru copii, baie turceasca, centru de fitness, loc de joaca pentru copii, mini fotbal, squash, basket, mini golf, surf, volei, te
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

12 . Sejur Hotel Signature Blue Resort 5*

7 nopti de la 342 euro
Localizare:
Hotelul Signature Blue Resort a fost complet renovat in 2021. Este situat la 5 km de centrul orasului Kusadasi, la 65 km de Aeroportul Izmir si la 175 km de Aeroportul Bodrum.

Facilitati camere:
Se compune dintr-o cladire principala pe 12 etaje. Are 111 camere - camere de lux, familiy si promo.Toate camerele au aer conditionat individual, TV, telefon, seif, mini-bar (cu plata), set de cafea si ceai, internet, gresie.Toate camerele Deluxe au vedere la mare.

Facilitati hotel:
Restaurant principal, 1 restaurant a la carte - pentru sejururi de peste 4 zile, gratuit; bar in ho
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

13 . Sejur Hotel Og-erim 2*

7 nopti de la 205 euro
Hotelul Og-Erim este localizat in statiunea Kusadasi, la 600 m distanta de faimoasa Ladies Beach. In apropiere de hotel se afla Ephesus (18 km), The House of Virgin Mary (29 km), Priene - Miletos - Didyma (75 km), Pamukkale (280 km), İzmir Airport (79km).

Cateva dintre facilitatile hotelului sunt: piscina, snack bar, restaurant, centru de informatii, salon pentru mic dejun, bucatarie turceasca, masa de tenis, apa calda 24 h, room service, panorama minunata.

Hotelul Og-Erim are 25 camere complet echipate cu toaleta, dus, balcon si seif.
Oferta de la:  Jolly Tours

14 . Sejur Hotel Grand Belish 5*

7 nopti de la 291 euro
Localizarel: hotelul este situat in Kusadasi, Davutlar chiar pe plaja.

Facilitati camere: baie proprie, televizor, telefon, uscator de par, mini bar, safe.

Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina, bar la piscina, teren de tenis, baschet, mini fotbal, acces internet, fitness, baie turceasca, sauna
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

15 . Sejur Hotel Aria Claros Beach & Spa 5*

7 nopti de la 305 euro
Localizare: hotelul este situat la 55 km de aeroportul Izmir, la 60 km de centrul oraşului Izmir si la 35 km de centrul oraşului Kusadasi.

Hotelul este format din o clădire principală cu 6 etaje din clădirea principală şi un 3 etaje Bungalow clădiri. Principal de constructii (40% din camere cu vedere la mare).

Facilitati hotel: aer conditionat, baby sitting, bar, camere nefumatori,curatatorie chimica, cutie de valori, doctor, Internet, magazin, parcare, receptie 24 de ore, restaurant, centru SPA, piscina.


Oferta de la:  NET SKY ONESTI
Sejur Kusadasi :
27 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 160 EURO si 1523 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro

Agentia de turism ALEX TOUR

oferte speciale litoral, excursii exotice, bilete de avion, circuite si sejururi.

www.turism-vacante.ro
Tramp Travel

tramp travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe riviera olimpica a greciei.

www.tramptravel.ro
Sejururi si circuite in toata

pachete cu avionul in egipt - sezon 2023 litoral grecia 2023 - transport individual litoral bulgaria 2023 - reducerile sezonului

www.non-stoptravel.ro
Oferte Last minute 2023

găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici.

www.trendtravel.ro
Malta Travel

septembrie in malta de la 499 euro/pers 7 nopti cazare cu mic dejun, avion, taxe aeroport,bagaj cala, transfer

www.malta.ro
AIRWAY- Promotii bilete avion!

rezerva online, simplu, rapid si comod la cele mai mici tarife!

airway.ro
Z Tour

fie ca va intereseaza o calatorie de afaceri sau o vacanta, z tour va pune la dispozitie serviciile pe care le asteptati

www.ztour-travel.ro
Reduceri de -40% Early Booking

profita de reducerile valabile pana la 28 februarie grecia de la 19 euro,turcia de la 176 euro, bulgaria de la 11euro

www.viotoptravel.ro
TRAVEL SMART

sejur in egipt la 359 euro , hotel grand 4*,7 n din 26 mai, all inclusive , avion din cluj!!!informatii la 0765613316 sau agentiatravelsmart@gmail.com

www.travelsmart.ro
Flipper Tour

agentie de turism tour operatoare, se ocupa cu turism intern si international, asigurari, rca, transport

www.flippertour.ro
Zanzy Tour

zanzy tour este o agentie de turism touroperatoare ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul turismului

www.infoturism.ro