Tipareste Surprizele vacantei

 • Daca aveti ocazia sa mergeti la Barcelona, nu ratati sa vizitati Sagrada Familia, o constructie monumentala inchinata Sfintei Familii. Este colosala. impresionanta si mareata in acelasi timp,atat din punt de vedere al arhitecturii cat si a impresiei pe care ti-o imprima de la prima vedere. Pe una din fatete este  scluptata, intr-un fel unic, figura Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Din orice colt ai urmarii  fata si ochii acelei sclupturi, mergand de la stanga spre dreapta sau invers, privirea aceea te insoteste permanent. Este o senzatie unica care te uimeste dar care te face sa te simti ocrotit in acelasi timp.

  Acelasi gen de scluptura am reintalnit-o in Manastirea Montserrat. Pe un perete se afla o mare placa de lemn, pe care este reliefat trupul Mantuitorului  cu mainile  si picioarele strapunse. Intr-o lumina palida, mai mult un semiintuneric, zaresti aceeasi privire care te urmareste, care este cu tine. Te poti aseza pe bancutele din fata icoanei unice si te vei simti atat de bine si de linistit, cu o pace in suflet care vine de ACOLO, de la EL.

  Informatii utile
  • Recomandari - Vizitati Manastirea Montserrat si Sagrada Familia si veti fi fascinati!

  Video:

  03:28

  Fotografii (27): Vezi toate fotografiile

Comentarii

Daca vrei sa apreciezi sau sa comentezi, trebuie sa fii logat
13 comentarii
 • admin
  admin @miqi, iti multumim pentru randurile scrise si pentru fotografiile incarcate! @Robert, site-ul apreciaza impresiile personale scrise de turisti. Fiecare are maniera lui de a transmite anumite informatii. Pana la urma, o biserica ne incanta atat din punct de vedere arhitectural, cat si religios. @miq...  more
  21 septembrie 2012 - 1 apreciaza asta
 • RobertCodescu
  RobertCodescu FELICITĂRI !!! CEA MAI TARE intrare pe vacanţa.infoturism până la urmă a ieşit bine !!!
  21 septembrie 2012
 • admin
  admin Robert, te rugam sa folosesti comentariile numai in scopuri turistice. Multumim!
  24 septembrie 2012
 • dragon
  dragon admin, "ai punctat" ca un arbitru CORECT!
  24 septembrie 2012