Tipareste Pacaleala PUFLENE RESORT Murighiol

 • M-am luat dupa reclama si am fost acolo si iata impresii despre PUFLENE RESORT MURIGHIOL :

  -POZITIV :suprafata mare ,terenuri de sport multe (cam jumatate din tot complexul) , piscina mare si adezata intr-un loc frumos , pe malul unui lac fara peste si pasari dar plin de broaste si tsintsari .

  -NEGATIV : personal plictisit , neglijent si slab pregatit , multa mizerie ,mult prost gust , praf , mancare ca la cantina saracilor , totul foarte scump , o apa 6-10 lei , un pepsi 8-12 ;ei o bere Ciuc 10-13 lei , preturile depind de cheful ospatarilor .Piscina este foarte departe , barul de la piscina este departe , faci cam 200 metri dus intors cu o cafea in mana , barmanii nu se deranjeaza sa-ti aduca ceva la sezlong . Multe broaste raioase , noi am avut si una in camera , paianjeni in balcon si in camera si multi ,prea multi tsintsari . Proprietarii au facut si o capela probabil pt cununii , au vrut sa faca la fel ca in Las Vegas dar a iesit ca in Las Fierbinti !

  Pacat . Daca mai vreti si alte comentarii despre PUFLENE RESORT MURIGHIOL astept intrebari .  

Comentarii

Daca vrei sa apreciezi sau sa comentezi, trebuie sa fii logat
23 comentarii
 • raduu1972 si RobertCodescu apreciaza asta
 • admin
  admin @ovidiu, poti scrie propria ta impresie, insotita de fotografii. Cu cat sunt mai multe impresii despre o locatie, cu atat va exista o imagine obiectiva. Si daca reusesti sa postezi si fotografii sugestive, atunci turistii isi pot face o opinie clara despre acest resort.
  9 mai 2013 - 1 apreciaza asta
 • victor
  victor Felicitari , Puflene Resort ! Citisem impresiile scrise de turisti care vizitasera Puflene Resort si mi-am spus ca sunt scrise de fapt de concurentii de la Uzlina , unde m-am ars rau de tot acum 3 ani . Mi-am zis ca nu poate fi adevarat asa ceva la un Resort nou .
  Deci , felicitari Puflene Resort , ...  more
  1 iulie 2013 - 1 apreciaza asta
 • mami
  mami pot confirma majoritatea comentariilor negative. si eu am fost in weekendul acesta la Puflene Resort si mi-a lasat o impresie nu tocmai grozava. daca la capitolul peisaje, ai ce vedea si admira la capitolul servicii si raportul pret-calitate, nu merita absolut de loc. foarte scump si de proasta cali...  more
  5 august 2013 - 1 apreciaza asta
 • fanete
  fanete Salut, hai sa invii eu acet mic review cu un comentariu. Doar ce m-am intors de la puflene resort si pot sa confirm tot ceea ce au spus negativ cei de mai sus. Proiect superb cum nu se mai gaseste in romania DAR facut si gestionat de romani... Pozitiv - Prima impresie foarte buna cu parcare mare si ...  more
  26 iulie 2014 - 1 apreciaza asta