Sejur Eforie Nord 2024 - oferte vacante si sejururi in Eforie Nord

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 24 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Aqvatonic - Steaua De Mare 4*

7 nopti de la 762 euro
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Aqvatonic - Steaua de Mare este situat pe plaja staţiunii şi include un centru spa şi de tratament cu o piscină în formă de labirint şi o gamă generoasă de terapii. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Aqvatonic - Steaua de Mare au stil minimalist şi sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, aparat de cafea, cutie de valori şi răcitor de vinuri sau minibar. Toate unităţile de cazare includ baie privată cu articole de toaletă gratuite. Camerele de la etajele superioare se b
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Hotel Blue Sky Resort Eforie Nord 3*

7 nopti de la 126 euro
Localizare: Hotelul Blue Sky Resort este situat la 700 de metri de plaja Eforie Nord.

Băile cu nămol de la Lacul Techirghiol se află la 2,5 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 38 km de Hotelul Blue Sky Resort.

Hotelul pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

Toate camerele au TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și baie privată. Oaspeții au la dispoziție și camere de familie. Camerele au balcon. Camerele Hotelului Blue Sky Resort au aer condiționat și dulap.
.
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Rhodos 3*

7 nopti de la 233 euro
Localizare - Hotel Rhodos se afla situat in statiunea Eforie Nord , in zona Acapulco , pe faleza la aproximativ 100 m de mare.
Situare: 100 m de faleza
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare
Dotari generale - 36 de camere duble, incalzire proprie si poate functiona si pe timp de iarna, parcare proprie, acces gratuit la internet , wireless in holuri si la receptie, receptie salon de primire. Renovat in totalitate in 2008.
Dotari camere: foarte spatioase, baie proprie cu cabina de dus, TV cablu, aer conditionat, mini-bar, mocheta, balcon la camerele de la etajele 1 si 2
Servicii
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Belona 3*

7 nopti de la 477 euro
Hotelul BELONA este situat in partea de nord a statiunii, pe malul marii, avand o pozitie deosebita in ceea ce priveste panorama.
In 2008 hotelul BELONA a fost complet renovat si modernizat, apoi
clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***.

Hotelul dispune de 70 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon si TV cu cablu.
Camerele sunt impartite dupa cum urmeaza:

- 11 apartamente
- 9 camere cu pat matrimonial
- 25 de camere cu 2 paturi

Restaurantul din incinta hotelului este clasificat la categoria de 3 *** stele si are o capacitate de 100 de locuri in salon, acesta
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Hotel Decebal 2*

7 nopti de la 141 euro
Complexul hotelier DECEBAL** situat în Eforie Nord, una din cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, va invita sa petreceti clipe de neuitat. La noi se reuneste eleganta si confortul, serviciile ireprosabile, atmosfera primitoare si preturile atractive, pentru a va oferi vacante de vis.
Complexul Decebal este compus din doua unitati hoteliere, restaurant + BAR la parterul hotelului cu o terasa spatioasa care ofera confortul dorit, la 10 m de Gara CFR Eforie Nord, 300 m de centrul statiuni si la numai 500 m de plaja

HOTEL 2*
- 22 camere duble cu paturi separate, TV + cablu,
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel COMPLEX TROPICAL 3*

7 nopti de la 172 euro
Situat in Eforie Nord, la aproximativ 650 metri de plaja si de centrul statiunii, Complexul isi intampina oaspetii cu caldura si bratele deschise. Este un ansamblu modern,intim, ferit de agitatia exterioara.

Facilitati hotel: Dispune de curte interioara generoasa, locuri de luat masa, gratar in curte, receptie, terasa, internet wireless in tot complexul, support rufe la cerere, parcare gratuita inlimita locurilor disponibile. Aparat de cafea in curte, contra cost. Este structurat din mai multe corpuri, parter si un etaj.

Dotari camere: camere spatioase, aerisite, dotate cu aer condition
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Fortuna 3*

5 nopti de la 111 euro
Localizare: Hotelul Fortuna este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la 350 m de plaja si la 100 m de baza de tratament Traian. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 200 de metri, iar gara este la 400 de metri de proprietate.

Facilitati: Hotelul a fost renovat în 2011 şi oferă acces gratuit la o piscină în aer liber cu șezlonguri, precum și centru de fitness. La proprietate există Wi-Fi gratuit.

De asemenea, hotelul are o grădiniță mică ce organizează activități interactive în fiecare zi și există un program de divertisment zilnic pentru copii. Cărucioare sunt ofer
Oferta de la:  Pico Mar Travel

8 . Sejur Hotel Europa 4*

3 nopti de la 497 euro
Hotelul Europa**** este construit pe malul Marii Negre dupa un concept arhitectural de exceptie si este situat la cateva minute distanta de centrul orasului Eforie Nord.
Hotelul este situat in apropierea plajei sale private, amenajata in sistem club, in suprafata de 20.000 mp. Un superb parc amenajat, de peste 30,000 mp, inconjoara hotelul, oferind o perspectiva plina de liniste si armonie. Oaspetii hotelului se pot bucura de aceeasi priveliste feerica, indiferent unde s-ar afla: la piscina
Oferta de la:  Pico Mar Travel

9 . Sejur Hotel Petrolul 3*

3 nopti de la 168 euro
Hotel Petrolul este amplasat în centrul stațiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 de metri de plajă. Hotelul are 10 etaje și este compus din 2 corpuri. În corpul A sunt disponibile camere duble, dotate cu aer condiționat, minibar, televizor și baie proprie cu cadiță de duș.
Masă poate fi servită în restaurantul sau pe terasă hotelului, care oferă o varietate de preparate românești și internaționale. Salonul restaurantului are o capacitate de 338 de locuri și a fost modernizat integral în anul 2010.
Baza de tratament din cadrul hotelului a fost dată în folosință în anul 2011 și cuprinde ca
Oferta de la:  Pico Mar Travel

10 . Sejur Hotel Mirage Beach 4*

3 nopti de la 168 euro
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Eforie Nord, la câțiva pași de plaja Eforie Nord, Hotelul Mirage Beach Spa oferă cazare cu un restaurant, bar, terasă și parcare privată gratuită. Hotelul pune la dispoziție o recepție cu program nonstop și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele sale.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape, baie privată și balcon cu vedere la lac.

Hotelul Mirage Beach Spa oferă în fiecare dimineață un mic dejun continental și tip bufet.

Băile cu nămol de la Lacul Techir
Oferta de la:  Pico Mar Travel, Z Tour

11 . Sejur Hotel Terra 3*

7 nopti de la 110 euro
Localizare: Hotel Terra este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la circa 500 metri de plaja.

Structura de cazare: Hotelul Terra a fost deschis in iulie 2007, oferind cazare in 29 camere duble, 3 apartamente si 4 camere mici (mansardate). Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, TV - cablu, minibar, aer conditionat, mobilier nou. Camerele de la ultimul nivel sunt mansardate si nu au balcon (exista diferenta de pret). Apartamentele sunt dotate cu living do
Oferta de la:  Z Tour

12 . Sejur Hotel Dunarea 3*

5 nopti de la 175 euro
Localizare: in partea de sud a statiunii Eforie Nord, in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la aproximativ 380 m distanta fata de mare.

Descriere. Complexul hotelier Dunarea 3 *( fostul Complex Hotelier Mara ***) are o arhitectura moderna deosebita si se intinde pe o suprafata de 20.000 mp.

Cazarea se asigura in 305 camere complet renovate, din care 267 de camere duble standard , 30 camere duble superior si 8 apartamente , dispuse in 11 cladiri P+1E, 6 cladiri P+2E, 6 cladiri P.

Restaurantul modern cu terasa, piscina , mini club pe
Oferta de la:  Jolly Tours

13 . Sejur Hotel Meduza 3*

7 nopti de la 584 euro
182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte:150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; restaurant 3*-capacitate de 400 locuri, bar de zi capacitate 20 locuri, parcare proprie gratuita in limita loc disponibile.
Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN .Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare
CAMERE: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente
Oferta de la:  Z Tour

14 . Sejur Hotel Bacolux Koralio 4*

3 nopti de la 316 euro
Hotelul Bacolux Koralio **** (fostul Hotel Hefaistos), se renoveaza complet in 2021-2022, si este pozitionat in centrul statiunii Eforie Nord, la 600 metri de plaja Belona (aprox. 9 minute de mers pe jos)

Hotelul este dotat cu 212 unitati de cazare, restaurant cu capacitate de peste 400 persoane, Lobby bar cu capacitate de 50 locuri, 3 sali de conferinta, piscine incalzite: 1 piscina de agrement si 2 piscine pentru copii, 2 terase, locuri de joaca pentru copii.
Oferta de la:  Pico Mar Travel, Z Tour , Jolly Tours

15 . Sejur Hotel Traian 3*

5 nopti de la 214 euro
Hotel Traian este situat în partea de sud a stațiunii, la 50 de metri de gară și Lacul Techirghiol și la circa 500 de metri de plajă. Hotelul a fost renovat integral în perioada 2012-2015.

Complexul Traian cuprinde: hotel, restaurant, bază de tratament, magazin alimentar și nealimentar, sală de conferințe, club, centrală termică.

Hotelul are 230 camere standard și 10 apartamente, dispuse pe parter și pe cele 9 etaje. Toate camerele au balcoane cu geamuri termopan, grup sanitar propriu, TV cablu, răcitor, aer condiționat.

Restaurantul este amplasat în incinta unității și are 350 de
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Eforie Nord :
24 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 110 EURO si 2515 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Eforie Nord pe www.infopensiuni.ro