Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)

Infoturism.ro > TurisMALL > Evenimente >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Trooping the Colour (Parada organizata de ziua Reginei Marii Britanii)

Eveniment Turistic
Data: 11/06/2024
Locatia: Marea Britanie / Londra
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii isi serbeaza oficial ziua de nastere pe 11 iunie. Evenimentul este sarbatorit cu mult fast printr-o ceremonie militara impresionanta, pe strazile Londrei defiland soldaĊ£i britanici si regimente din statele membre ale Commonwealth-ului. Au loc show-uri demonstrative ale Fortelor Aeriene si saluturi militare cu salve de arme.
Mii de spectatori se aduna in fata Palatului Buckingham pentru a urmari evenimentul.

Ziua de nastere a Reginei este 21 aprilie, insa a devenit o traditie ca ea sa fie serbata pe perioada verii, cand vremea este favorabila desfasurarii paradei.

In 1748 s-a decis ca data paradei militare sa fie si data la care se serbeaza ziua monarhului. Regina Elisabeta a participat la fiecare ceremonie inca din 1951, exceptie facand anul 1955, cand a avut loc o greva generala a angajatilor de la caile ferate.
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Festival D'automne - Festivalul Toamnei de la Paris
Festivalul Toamnei de la Paris, desfasurat pe stradutele orasului in perioada septembrie-decembrie, ..
Stiai ca?
Cei mai tineri parinti din istorie ( doi copii cu varste de 8, respectiv 9 ani) au trait in China? Copilul lor s-a nascut in anul 1910.... Animalul cel mai voluminos si mai greu dintre vietuitoarele planetei noastre este balena albastra. Un exemplar capturat avea o lungime de 33 m si o greutate de aproape 200 de tone...
Dictionar turistic
Excursionist - Day visitor - Persoana care viziteaza o zona sau o destinatie turistica pe durata unei zile (fara a efectua o innoptare de destinatie).
7 recomandari