TurisMALL
powered by

Carnavalul Dunarii

Eveniment Turistic
Perioada: 06/06/2024 - 21/06/2024
Locatia: Ungaria /
Carnavalul Dunarii se desfasoara in fiecare an in luna iunie. Acest eveniment este dat in cinstea “maretului” fluviu, avand in acelasi timp si rolul de a pastra vii cultura si traditiile populare maghiare. Se incearca astfel crearea unei legaturi intre prezent si viitor.

Atmosfera de carnaval va intregita prin diferite forme de expresie artistică: dansuri şi muzică populare, dans contemporan, muzică simfonică.

Spectacolele au loc pe ambele maluri ale Dunarii (intre Podul Elisabeta si Podul cu Lanturi) in locuri precum: Insula Margareta, Muzeul de Etnografie, Heritage House, Piaţa Vorosmarty.

Mai multe informatii: http://dunakarneval.hu/en/
Oferte pentru acest eveniment:
Nu este nici o oferta de sejur pentru acest eveniment.
Poti face o cerere de oferta si vei primi in cel mai scurt timp ofertele agentiilor.

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Luna fotografiei - Paris
Arta fotografica ocupa un loc de cinste in Paris, fiind apreciata probabil mai mult decat in oricare..
Stiai ca?
Ursul alb poate rezista la temperaturi de -80 grade Celsius.... Pentru ca se ridica foarte greu, elefantii dorm adesea in picioare, lor le sunt suficiente 4 ore de somn; pasarile in majoritatea lor dorm in picioare; multe pasari dorm pe apa (lebede, gaste salbatic...
Dictionar turistic
Refugiu - Spatiu de adapostire construit in totalitate in zona montana inalta, echipat cu dotari modeste, destinat adapostirii turistilor in timpul ascensiunilor montane si care nu are personal de serviciu.
7 recomandari