Sejur Insula Corfu 2024 - oferte vacante si sejururi in Insula Corfu

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 16 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Paradiso Apart 4*

7 nopti de la 552 euro
Înconjurat de grădini bine întreținute, Paradiso are o piscină, un restaurant și un snack bar. Acesta oferă unităţi de cazare în sistem self-catering cu WiFi gratuit și balcon cu vedere la Marea Ionică. Plaja cu nisip Ipsos este la 350 de metri.
Studiourile și apartamentele luminoase și aerisite de la Paradiso au aer condiționat, TV prin satelit și chicinetă cu zonă de luat masa, frigider și plită de gătit. Fiecare unitate are baie privată cu o cadă și duș cu facilități de hidromasaj.
Restaurantul hotelului oferă mâncăruri grecești tradiționale. Oaspeții se pot bucura de băuturi la piscină.
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Hotel Labranda Sandy Beach 5*

7 nopti de la 719 euro
Localizare: Situat pe plaja din Agios Georgios South, la sud vest de Corfu. Distante: 30 km Corfu town, 200 m pana in satul Ag Georgios, 15 km pana in Lefkimi.

Servicii si Facilitati Hotel: acces gratuit la internet wifi in zonele publice, receptie, barul principal, barul de la piscina, ,colt de internet , schimb valutar, serviciu de spalatorie, apeluri trezire , baby - sitting , camera de bagaje , prosoape de plaja / piscina (contra depozit rambursabil), clinica de prim ajutor , mini market , magazin de suveniruri , magazin de bijuterii , animale de companie nu sunt permise, doua piscine
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Sea Bird 3*

7 nopti de la 477 euro
Localizare: Hotelul Sea Bird este situat la aproximativ 150 m fata de plaja larga, cu nisip fin si la 300 m fata de centrul statiunii Moraitika. Orașul Kerkira este situat la aproximativ 20 km. Hotelul creeaza o atmosfera placuta si familiala, fiind localizat intr-o zona linistita, dar in acelasi timp aproape de centrul statiunii, unde exista o multitudine de terase si taverne.

Facilitati hotel Sea Bird: Vă puteți începe ziua cu micul dejun tip bufet oferit la restaurantul de la Sea Bird. De asemenea, puteți savura preparate de casă cu specialități locale. Aveți la dispoziție și micul deju
Oferta de la:  Unique Au Monde

4 . Sejur Hotel Century Resort 4*

7 nopti de la 465 euro
Situat pe deal, intr-un loc linistit si idilic, la 700m de plaja.
Facilitati: safe la receptie, sala de mese, bar si longue cu TV, piscina cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina.
Camerele: Studio pentru 2-3 persoane: chicineta, baie, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat, telefin si TV.
Apartamente pentru 2-4 persoane: 1dormitor in plus.
Oferta de la:  Z Tour

5 . Sejur Hotel Abc Sweet Apartments 3*

7 nopti de la 469 euro
Localizare: apartamentele sunt situate in statiunea Sidari - Agios Ioannis Karousadon, la numai 400 m de plaja si la 1000 m de centrul statiunii Sidari.
Dotari camere (max 2+1 sau 3 adulti): baie cu dus, kitchineta utilata, frigider, TV, Aer Conditionat (5 euro/zi/camera- se achita la receptia hotelului), sezlonguri si umbrele la piscina gratuite, vedere la gradina/piscina, balcon sau terasa.
Servicii de masa: Self Catering (Fara Masa).
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel Alkionis 3*

7 nopti de la 552 euro
Localizare: Hotelul Alkionis este situat in sudul insulei in statiunea Moraitika, la 300 m de plaja, 20 km de centrul orasului Corfu si la 21 km distanta de aeroport.

Facilitati hotel: Hotelul Alkionis dispune de un restaurant, piscina, bar la piscina, sala TV, programe de animatie.

Dotari camere: Hotelul Alkionis este format din 2 cladiri principale si anexe. Camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, TV satelit, aer conditionat individual, balcon sau terasa, seif si frigider contra cost.

Plaja: Plaja este de nisip cu pietricele in apropierea hotelului la 300 m. S
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Potamaki Beach 3*

7 nopti de la 513 euro
Localizare:
Hotelul Potamaki Beach este situat in statiunea Benitses, pe coasta de est a insulei, la 70 m distanta de plaja (pentru a ajunge la plaja se traverseaza strada) si la 16 km de aeroport. A fost renovat in 2001 si ofera oaspetilor o sedere confortabila. Hotelul este aproape de atractii turistice, magazine, restaurante, baruri si alte locuri de divertisment.

Facilitati hotel:
Potamaki Beach ofera restaurant, 2 baruri, lobby, seif (contra cost), piscina exterioara, parcare, rent a car, discoteca, tenis de masa, posibilitatea practicarii sporturilor acvatice, piscina pentru copi
Oferta de la:  Unique Au Monde

8 . Sejur Hotel CASA DEI VENTI 3*

7 nopti de la 484 euro
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Casa dei Venti se află în localitatea Benitses, la 9 km de oraşul Corfu, permite accesul cu animale de companie și oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Vizavi, la 100 de metri se află plaja Tsaki.
Camerele includ un televizor. În cameră există un fierbător.

La proprietate este pus la dispoziție un depozit de bagaje. Proprietatea oferă o grădină cu zonă de relaxare și vedere la mare din toate camerele și zonele publice. Oaspeţii beneficiază de acces la plaja şi la piscina unei proprietăţi situate la 1,5 k
Oferta de la:  Z Tour

9 . Sejur Hotel Ariti 4*

7 nopti de la 708 euro
Localizare: statiunea: Kanoni (la 3,5 km distanta de Kerkyra, 4 km de port si 1,5 km de aeroport)

Facilitati hotel: bar, restaurant, locuri de parcare, carucior pentru copii, supraveghetor pentru copii, schimbarea lenjeriei.

Dotari camere: AC, TV, telefon, uscator de par, seif, minifrigider, room service (la cerere), sali de conferinta, piscina interioara si exterioara, sala de fitness.
Oferta de la:  Unique Au Monde

10 . Sejur Hotel Alexis Apartments 3*

7 nopti de la 359 euro
Alexis Apartments se află la 250 de metri de plajă, restaurante şi mici magazine, în mijlocul vegetaţiei luxuriante din satul Benitses de pe insula Corfu. Oferă unităţi de cazare în sistem self-catering cu balcon sau patio cu vedere la munte.
Toate studiourile şi apartamentele spaţioase sunt dotate cu aer condiţionat, TV şi uscător de păr. Fiecare include o chicinetă cu plite, mini-frigider şi aparat de cafea. Unele unităţi oferă 2 camere de zi şi o zonă de luat masa.
Alexis Apartments se află la 12 km de portul din Corfu şi la 11 km de aeroportul internaţional al insulei Corfu. Oaspeţii po
Oferta de la:  Z Tour

11 . Sejur Hotel Sophie Studios 3*

7 nopti de la 329 euro
Această proprietate este la 5 minute de mers pe jos de plajă. Sophie Studios se află în apropierea satului Roda şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu balcon şi chicinetă.

Studiourile au o chicinetă cu minicuptor, plite şi frigider, precum şi o baie privată cu duş.

La mică distanţă de mers pe jos se găsesc restaurante şi baruri. Oraşul Corfu este la 35 km de apartament, iar satul Acharavi este la 2 km. Aeroportul Internaţional Corfu este la 29 km.
Oferta de la:  Travel Smart

12 . Sejur Hotel San Antonio Corfu Resort 4*

7 nopti de la 735 euro
San Antonio Corfu Resort se afla la doar 30km departare de aeroport, in zona Kalami. Distanta fata de Kassiopi este de 6 km. Plaja se afla la doar 100 m departare de hotel.

Localizare:

San Antonio Corfu Resort se afla la doar 30km departare de aeroport, in zona Kalami. Distanta fata de Kassiopi este de 6 km. Plaja se afla la doar 100 m departare de hotel.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie permanenta, seif, servicii de curatenie si inchiriere auto, locuri de joaca, minimarket, parcare, sezlonguri, piscina, gradina, terasa, baruri si restaurant.

Facilitati camere:

Oferta de la:  Z Tour

13 . Sejur Hotel Nautilus 3*

7 nopti de la 689 euro
Locatie:Hotelul este situat in statiunea Barbati ,aceasta fiind considerata una dintre cele frumoase locatii ale insulei .Hotelul se afla la cca. 15 km de Corfu Town , 2 km de statiunea Ipsos si la cca. 10 minute de mers pe jos de plaja Barbati.

Facilitati hotel:
piscina mare , bar , restaurant , bar la piscina , loc de joaca pt. copii , piscina pt. copii, teren de basket, tenis de masa .Hotelul ofera zilnic bus gratuit catre plaja .

Dotari camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat , frigider , telefon , uscator de par,tv satelit , seif.


Oferta de la:  Unique Au Monde

14 . Sejur Hotel Grecotel Eva Palace 5*

7 nopti de la 1224 euro
Atmosfera romantica este garantata in acest hotel fabulos construit pe un deal. Superbe vederei panoramice la mare si la golful Komeno. De asemenea, hotelul dispune de plaja privata.
Facilitati: restaurant bufet cu aer conditionat, cu zona de nefumatori, nopti tematice, lobby bar cu terasa, piscina, bar la piscina, sezlonguri si umbrele, prosoape, sala de fitness, masaj, sauna, hidroterapie, tratamente de infrumusetare, magazin de cadouri/chiosc ziare, colt internet wireless.
Oferta de la:  Unique Au Monde

15 . Sejur Hotel Cavos Beach House 2*

7 nopti de la 513 euro
Cavos Beach House se află în Kávos, lângă plaja cu nisip. Centrul cosmopolit al oraşului Corfu, portul și aeroportul sunt la 50 de minute de mers cu mașina.

Toate unităţile de la Cavos Beach House au plită de gătit, frigider şi balcon sau terasă cu vedere la mare. Aerul condiționat și cutia de valori sunt disponibile la un cost suplimentar.

Accesul la internet WiFi este gratuit în zonele publice.
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Insula Corfu :
16 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 329 EURO si 1676 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro

Agentia de turism ALEX TOUR

oferte speciale litoral, excursii exotice, bilete de avion, circuite si sejururi.

www.turism-vacante.ro
Tramp Travel

tramp travel este unul dintre cei mai cunoscuti operatori de turism de pe riviera olimpica a greciei.

www.tramptravel.ro
Super Oferta 2019!!!

reduceri pentru oferte last minute, early booking, sejururi sau circuite!

agentiideturism.infoturism.ro
Sejururi si circuite in toata

pachete cu avionul in egipt - sezon 2023 litoral grecia 2023 - transport individual litoral bulgaria 2023 - reducerile sezonului

www.non-stoptravel.ro
Oferte Last minute 2023

găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici.

www.trendtravel.ro
Malta Travel

septembrie in malta de la 499 euro/pers 7 nopti cazare cu mic dejun, avion, taxe aeroport,bagaj cala, transfer

www.malta.ro
AIRWAY- Promotii bilete avion!

rezerva online, simplu, rapid si comod la cele mai mici tarife!

airway.ro
Z Tour

fie ca va intereseaza o calatorie de afaceri sau o vacanta, z tour va pune la dispozitie serviciile pe care le asteptati

www.ztour-travel.ro
Reduceri de -40% Early Booking

profita de reducerile valabile pana la 28 februarie grecia de la 19 euro,turcia de la 176 euro, bulgaria de la 11euro

www.viotoptravel.ro
TRAVEL SMART

sejur in egipt la 359 euro , hotel grand 4*,7 n din 26 mai, all inclusive , avion din cluj!!!informatii la 0765613316 sau agentiatravelsmart@gmail.com

www.travelsmart.ro
Flipper Tour

agentie de turism tour operatoare, se ocupa cu turism intern si international, asigurari, rca, transport

www.flippertour.ro
Zanzy Tour

zanzy tour este o agentie de turism touroperatoare ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul turismului

www.infoturism.ro