Sejur Budapesta 2024 - oferte vacante si sejururi in Budapesta

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 7 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Baross City 3*

3 nopti de la 249 euro
Localizare: hotelul este situat în centrul orașului, în vecinătatea Gării de Est, într-o clădire de început de epocă, cu acces ușor la mijloacele de transport. Atracțiile principale ale orașului, cât și centrele de cumpărături, sunt în apropierea hotelului.

Facilități hotel: recepție 24h, aer condiționat, cameră de bagaje, seif, serviciu de închirieri mașini, transferuri la aeroport, internet Wi-Fi, serviciu de taxi.

Dotări camere: cele 40 de camere și 5 apartamente sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu, minibar, baie proprie, radio și telefon.
Oferta de la:  Jolly Tours

2 . Sejur Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE 4*

2 nopti de la 744 euro
Hotelul Zenit Budapest Palace este situat în centrul istoric din Pesta, la 50 de metri de malul Dunării. Oferă un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională şi o zonă de wellness cu sală de fitness şi saună.

În întregul hotel este disponibil acces WiFi gratuit. De asemenea, la un cost suplimentar şi în funcţie de disponibilitate, oaspeţii pot împrumuta un dispozitiv WiFi portabil, care poate fi folosit în oraş.

Toate camerele au aer condiționat și mobilier modern. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, cutie de valori şi minibar. De asemenea, fiecare unitate de caz
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Expo Congress 4*

4 nopti de la 335 euro
Expo Congress Hotel se afla chiar langa intrarea in complexul de expozitii si targuri Hungexpo (Targul International Budapesta) si sta la dispozitia oaspetilor incepand cu toamna anului 2009 cu camere moderne, restaurant si bar, sali de conferinte, precum si cu un centru wellness.

Hotelul de 4* are 160 de camere spatioase, amenajate modern, echipate cu aparat de aer conditionat, televizor LCD, minibar si seif, internet WI-FI gratuit.

Cei cazati la hotel se pot relaxa in centrul SPA aflat la ultimul etaj al cladirii, unde au la dispozitie o sala moderna de antrenamente si servicii wel
Oferta de la:  Boreal Tours

4 . Sejur Hotel Mediterran 4*

3 nopti de la 175 euro
Localizare: Hotelul Mediterran se bucură de o poziție privilegiată în centru. Hotelul combină o serie de facilități impresionante cu accesul facil la o serie de atracții. Aeroportul Ferihegy se află la 15 km, respectiv la 30 de minute cu maşina.

Facilitati: Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții au la dispoziție o saună, un jacuzzi, precum și o sală de conferințe.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV, seif, iar în baia privată este disponibil un uscător de păr, precum și prosoape și articole de toaletă.
Oferta de la:  Unique Au Monde

5 . Sejur Hotel Soho 4*

2 nopti de la 649 euro
Hotel Soho se află în inima oraşului istoric, în mijlocul Pestei, foarte aproape de toate atracţiile turistice din această parte a capitalei.

Hotelul de patru stele oferă, pe lângă cazare şi servicii de calitate, o atmosferă elegantă, camere şi apartamente comode şi locuri de parcare sigure.

Hotelul are 68 de camere şi 6 apartamente, toate cu aer condiţionat şi geamuri izolate fonic, echipate cu televizor LCD, minibar, linie telefonică directă şi acces Internet.

Datorită poziţiei excelente, oaspeţii hotelului pot ajunge chiar pe jos la numeroase locuri de interes: restaurante, teatr
Oferta de la:  Z Tour

6 . Sejur Hotel Leonardo Budapest (ex.ramada) 4*

2 nopti de la 615 euro
Hotel Ramada se află în partea de Pesta a capitalei, în plin centru, aproape de toate punctele de interes pentru turişti.

Hotelul de patru stele oferă 182 de camere cu aer condiţionat cu acces Internet, un Health Club, un restaurant, un bar, o parcare închisă şi săli de conferinţe.

Capacitatea hotelului include, pe lângă camere, 15 apartamente şi 36 de camere de categorie superioară, precum şi camere pentru nefumători şi unele pentru oaspeţii cu handicap locomotor.

Toate camerele au seifuri, două linii telefonice (ISDN), TV-cablu (cu program de cinema), masă de birou, frigider şi b
Oferta de la:  Z Tour

7 . Sejur Hotel Grand Jules Boat Budapest 3*

3 nopti de la 159 euro
Amplasare: Acest hotel își întâmpină clienții la Budapesta. Dotări: Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, o sală de conferințe și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit). Locul de cazare: În camere există un aparat d
Oferta de la:  Unique Au Monde
Sejur Budapesta :
7 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 159 EURO si 744 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro