Sejur Baile Govora 2024 - oferte vacante si sejururi in Baile Govora

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 4 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Palace 4*

5 nopti de la 209 euro
Hotel Palace este un monument istoric, proiectat de arhitectul francez Ernest Dornaud și construit în perioada 1910-1914.

Este situat în centrul parcului din Băile Govora și are o capacitate de 149 locuri repartizate pe 6 etaje astfel: 5 apartamente, 12 camere cu 2 paturi cu baie proprie (confort sporit), 44 camere cu 2 paturi cu baie proprie, 11 camere cu 2 paturi cu baie comună, restaurant (300 locuri), bar de zi (30 locuri), terasă (220 locuri), bază de tratament proprie, lift, parcare proprie.

Camerele pun la dispoziţie acces gratuit la internet prin cablu, TV cu ecran plat, minibar
Oferta de la:  Pico Mar Travel

2 . Sejur Hotel Oltenia 3*

3 nopti de la 168 euro
Capacitate hotel: 108 camere duble 2* și 3*, 46 garsoniere 3* și 2 apartamente 3*, sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri.

Restaurante/baruri: Restaurantul Oltenia 2* cu o capacitate de 120 locuri, Restaurantul-Pensiune Oltenia 2* cu o capacitate de 265 locuri.

Tratamente balneare: baza de tratament a hotelului are o suprafață de 1218 mp și o capacitate de 1100 proceduri/zi și este destinată tratării următoarelor afecțiuni: afecțiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale și afecțiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuro
Oferta de la:  Pico Mar Travel

3 . Sejur Hotel Belvedere 3*

5 nopti de la 247 euro
Localizare: Hotel Belvedere este situat în stațiunea Băile Govora din județul Vâlcea, în zona depresionară subcarpatică din nord-estul Olteniei.

Facilități și servicii: restaurant (94 locuri), terasă (60 locuri), bar de zi, salon de mic dejun, sală de conferințe (80 locuri) dotată cu aparatură modernă, ecran, videoproiector, acces internet etc. Baza de refacere a hotelului dispune de cabinete pentru aerosoli, sală de fitness, saună, masaj, bazin de recuperare.

Structură de cazare: hotelul dispune de 34 camere duble, 1 garsonieră și 3 apartamente.

Dotări camere: grup sanitar propriu
Oferta de la:  Pico Mar Travel

4 . Sejur Hotel Parc 2*

3 nopti de la 190 euro
Hotelul Parc are o capacitate de cazare de 194 locuri, distribuite în 96 camere duble și 1 apartament.

Dotări generale: restaurant, bar de zi, terasă, parcare, bază de tratament dotată cu cabinete de electroterapie, inhalații, pulverizații, masaj.

Dotări camere: televizor, telefon, minibar, baie cu uscător de păr.

Posibilități de agrement: organizarea de seri folclorice tradiționale la Pensiunea Casa Govoreană, teren de tenis, teren de minifotbal (cu instalație nocturnă și gazon artificial), ștrand cu ape minerale, excursii la mănăstirile și obiectivele turistice din zonă.
Oferta de la:  Pico Mar Travel
Sejur Baile Govora :
4 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 168 EURO si 1338 EURO
 
! Vezi si pensiuni din Baile Govora pe www.infopensiuni.ro