Sejur Albena 2024 - oferte vacante si sejururi in Albena

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 21 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Primasol Ralitsa Superior Aquaclub 4*

2 nopti de la 93 euro
Localizare:
Hotel Primasol Ralitsa Superior Aqua Club din Albena este situat intr-un frumos parc - chiar langa noul Aqua Park din Albena. In imediata lui vecinatate se afla clubul de hipism, teatrul de varietati si 3 stadioane de fotbal. O alegere potrivita pentru concediul de familie. In 2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume.

Hotelul Primasol Ralitsa Superior Aqua Club din Albena este amplasat in parc, la 950 m de plaja, magazine, localuri si alte posibilitati de recreere. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, NET SKY ONESTI

2 . Sejur Hotel Maritim Paradise Blue 5*

5 nopti de la 419 euro
Localizare Hotel Paradise Blue 5*: Hotelul se afla in centrul statiunii Albena

Facilitati Hotel Paradise Blue 5*: Hotelul Paradise Blue 5* va ofera o piscina exterioara grandioasa cu vedere catre mare cu sezlonguri si umbrele gratuite. Hotelul dispune de restaurant principal ce serveste masa tip bufet, restaurant a-la-carte, bar, bar la piscaina, bar pe plaja, program de animatie, piscina exterioara, piscina pentru copii, terasa, SPA & WELLNESS, parcare, room service, servicii de spalatorie si calcatorie, rent-a-car, exchange, coafor.

Camere Hotel Paradise Blue 5*: Hotelul Paradise Blue
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

3 . Sejur Hotel Kaliakra Mare (ex.dobrotitsa) 4*

2 nopti de la 120 euro
Localizare: Hotelul Kaliakra Mare din Albena, fostul Hotel Dobrotitsa, este separat de plaja de nisip lungă de kilometri întregi doar prin intermediul promenadei. Acest hotel cunoscut a fost renovat în iarna 2017-2018. Hotelul este situat pe plaja, nu departe de artera comerciala a statiunii.

Facilitati: Hotelul dispune de un restaurant pitoresc cu o terasa in aer liber, bar cu separeuri, piscina in aer liber pentru adulti si copii, teren de joaca pentru copii, cabinet de masaj, magazin, birou de schimb valutar, parcare, masini pentru inchiriat, seif si frigider contra cost.

Dotari cam
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Ecovoyage Tour

4 . Sejur Hotel Elitsa 3*

3 nopti de la 104 euro
Hotel “Elitsa” se afla pe tarmul de azur a statiunii Albena. In imediata apropiere a hotelului, se afla rezervatul naturii unic “Baltata”.

Hotelul ofera servicii moderne si confort. Hotelul “Elitsa” are 161 de camere duble, 9 camere single si 6 apartamente. Toate camerele au grup sanitar propriu, telefon, TV satelit, aer conditionat si balcon.

De la receptie se pot inchiria safe si frigider, contra cost. Jumatate din camere au vedere la mare si jumatate au vedere spre parc. In camere, hol si zona piscinei exista posibilitatea de conectare la internet (contra cost, la receptie).

Act
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Ecovoyage Tour

5 . Sejur Hotel Sandy Beach (ex.Orlov) 4*

5 nopti de la 200 euro
Localizare: Hotelul Sandy Beach din Albena este situat la circa 100 m de plaja, aproape de zona centrala a statiunii. In apropierea hotelului sunt numeroase magazine, restaurante și baruri. Centrul staţiunii Nisipurile de Aur se află la 13 km, iar Aeroportul din Varna este situat la 40 km.

Facilitati hotel Sandy Beach: restaurant, bar cu separeuri, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii si tobogan, seif (contra cost), birou de schimb valutar, frigider (la cerere, contra cost), minibar (contra cost), magazine, animatie, internet wireless in camere/lobby (contra cost), parcare. La res
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

6 . Sejur Hotel Primasol Ralitsa Superior (fost Ralitsa Superior Cladirea Principala) 3*

5 nopti de la 198 euro
Hotelul Primasol Ralitsa Superior a fost renovat in anul 2005 si dispune in total de 246 camere. Ofera conditii de cazare la standarde ridicate, intr-o atmosfera linistita si relaxanta. Atmosfera relaxanta si primitoare este elementul de baza pentru a te bucura de scenariul uimitor al acestui pitoresc resort.

Localizare
Hotelul Primasol Ralitsa Superior este situat la aproximativ 800 metri de plaja, Teatrul Variete si de Clubul de hipism. Langa hotel se afla Clubul sportiv pentru echitatie.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu: baie, aer conditionat, telefon, televizor, balcon.

Fa
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

7 . Sejur Hotel Malibu 4*

5 nopti de la 192 euro
Localizare: Hotelul Malibu este situat la 200 m de plaja in capatul aleii artizanilor.

Facilitati: Hotelul Malibu a fost complet modernizat in 2004 - are 5 etaje, si este compus din 3 sectoare. Dispune de 4 lifturi si este dotat cu aer conditionat. Hotelul pune la dispozitie turistilor: parcare, casa de schimb valutar, restaurant, bar cu separeuri, piscina in aer liber – cu sectiune pentru copii - unde se ofera o umbrela si 2 sezlonguri/ camera, jacuzzi, magazin, gradinita pentru copii.

Activitati: In apropierea hotelului se gasesc 2 terenuri de tenis, minigolf, si un centru de inchir
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Infinite Travel

8 . Sejur Hotel Vita Park 3*

5 nopti de la 193 euro
Hotelul Vita Park este situat la 1060 de metri de plaja statiunii Albena, la sud–vestul complexului inconjurat de vegetatia abundenta a parcului.

La dispozitia turistilor exista un restaurant principal, bar cu separeuri, bar langa piscina, snitelbar, piscina in aer liber pentru copii si adulti, sala de desene animate, amfiteatru cu scena, un teren de sport multifunctional, teren de joaca pentru copii, seif individual contra cost.

Hotelul ofera 191 de camere duble, 20 de camere single, 22 de camere pentru familii si 91 de vile. La dispozitia oaspetilor exista trenulet special care se de
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

9 . Sejur Hotel Nona 3*

5 nopti de la 165 euro
Localizare: Hotel Nona este situat in Albena, pe malul marii. Hotelul se afla si in imediata apropiere a rezervatiei "Baltata", bine cunoscuta pentru frumusetile sale naturale remarcabile.

Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat, bar, piscina in aer liber, snack bar Elitsa, minibar, inchiriere seif la receptie, rent a car, salon masaj, magazin si studio foto, birou de schimb valutar, gradinita si loc de joaca pentru copii, parcare.

Dotari camere: Hotelul dispune de 176 de camere spatioase dotate cu baie proprie, telefon, radio, TV satelit, frigider si seif la cerere (contra co
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Z Tour

10 . Sejur Hotel Mura 3*

5 nopti de la 185 euro
Localizare:: Hotelul Mura se afla pe malul marii, in statiunea Albena.

Facilitati si servicii hotel: Hotelul Mura pune la dispozitia oaspetilor o piscina exterioara si una interioara, jacuzzi, restaurant cu terasa in aer liber, sala de fitness, bar, gradinita pentru copii, seif cu plata la receptie, birou de schimb valutar, parcare.

Dotari camere: Hotelul Mura este alcatuit atat din camere cu vedere la mare, cat si din camere cu vedere la parc. Toate camerele au telefon, radio, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, mini bar (contra cost), baie cu toaleta, balcon.

Oasp
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Z Tour

11 . Sejur Hotel Slavuna 3*

5 nopti de la 201 euro
Localizare: Hotelul Slavuna este situat în Albena, la malul mării şi este înconjurat de Rezervaţia Naturală Baltata.

Facilitati: Turistii Hotelului Slavuna vor servi masa impreuna cu turistii de la Hotelul Mura in acelasi restaurant si se vor folosi de aceleasi facilitati ca si acestia: piscina exterioara, piscina interioara (contra cost), jacuzzi, terasa, sala de fitness, bar, gradinita pentru copii, seif cu plata la receptie, birou de schimb valutar, parcare.

Dotari camere: Toate camerele hotelului Slavuna sunt orientate cu vederea spre mare, si sunt renovate in 2008, au aer conditi
Oferta de la:  NET SKY ONESTI, Z Tour

12 . Sejur Hotel Laguna Garden 4*

2 nopti de la 104 euro
Localizare: Hotelul Laguna Garden se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic "Medica", unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes. La 300 de metri de Hotelul Laguna Garden se găsesc magazine, clubul de noapte Gorski Tsar și multe baruri și puburi. Aeroportul Varna este situat la 41 km.

Facilitati: O cladire eleganta cu sapte etaje si forma arhitectonica in terasa, care dispune de un restaurant cu aer conditionat, cocktail bar, bar langa piscina, pisci
Oferta de la:  Ecovoyage Tour, NET SKY ONESTI

13 . Sejur Hotel Kaliakra Beach 4*

2 nopti de la 123 euro
Locatie: pe plaja

Localizare: Complexul situat pe plaja este format din 2 corpuri: KALIAKRA SUPERIOR si KALIAKRA STANDARD.

Dotari: Hotelul pune la dispozitie: restaurant cu aer conditionat, bar, bar cu separeuri, piscina cu bar, doua piscine acoperite pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, sala de desene animate.

Sport: sunt posibilitati pentru practicarea jocului tenis, volei de plaja, bicicleta acvatica, plimbare cu parasuta, surfing, banana de apa, djet, etc.

Capacitate: All inclusive clubul Kaliakra“ este compus din doua corpuri, 191 de camere duble, 13 camere s
Oferta de la:  Optim Tour, Z Tour , Ecovoyage Tour, NET SKY ONESTI

14 . Sejur Hotel Borjana 3*

5 nopti de la 187 euro
Localizare: Situat pe plajă, în apropiere de rezervația Baltata din Albena, Hotelul Borjana oferă vedere la Marea Neagră.

Facilitati hotel Borjana: parcare, magazin, birou de schimb valutar, restaurant cu aer conditionat ce detine si o terasa pentru servirea mesei langa piscina, bar si cafe bar, salon de frizerie, masaj, seif de inchiriat, piscina in aer liber.

Activitati: teren de volei, yacht club, schi acvatic, surfing.

Dotari camere: Camerele hotelului Borjana sunt mobilate modern, dotate cu aer conditionat, baie, telefon, radio, televizor cu program prin satelit, balcon. Frigi
Oferta de la:  NET SKY ONESTI

15 . Sejur Hotel Arabella Beach 4*

5 nopti de la 178 euro
Localizare: Hotelul Arabella Beach este situat in statiunea Albena, pe malul mării. Aeroportul oraşului Varna se află la 40 km.

Facilitati: Hotelul Arabella Beach ofera servicii all-inclusive cu posibilitatea de a lua masa la alte restaurante, precum şi o piscină mare în aer liber. Oaspeţii se pot bucura de meniuri tematice seara în restaurantul principal şi pot savura fructe şi legume la snack barul de lângă piscină. Sunt disponibile băuturi răcoritoare la barurile din hol şi de lângă piscină. Hotelul Arabela Beach oferă un studio de masaj şi o sală de jocuri, precum şi o piscină pentru c
Oferta de la:  Optim Tour, NET SKY ONESTI
Sejur Albena :
21 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 78 EURO si 789 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro